Ποδοσφαιρικό ποδαρικό το Σαββατοκύριακο!

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι στο καθένα ότι επιθυμεί σε προσωπικό επίπεδο να το δει να πραγματοποιείται με….2012 ευχές! Όμως πάνω απ’ όλα υγεία το πολυτιμότερο αγαθό μας. Πάμε τώρα και στη δράση. Οι γιορτές πέρασαν και τα τοπικά πρωταθλήματα επιστρέφουν! Τα πρωταθλήματα έχουν περάσει στο δεύτερο μισό τους και κάθε αγωνιστική που […]

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι στο καθένα ότι επιθυμεί σε προσωπικό επίπεδο να το δει να πραγματοποιείται με….2012 ευχές! Όμως πάνω απ’ όλα υγεία το πολυτιμότερο αγαθό μας. Πάμε τώρα και στη δράση. Οι γιορτές πέρασαν και τα τοπικά πρωταθλήματα επιστρέφουν! Τα πρωταθλήματα έχουν περάσει στο δεύτερο μισό τους και κάθε αγωνιστική που φεύγει δε ξαναγυρίζει! Με ότι συνεπάγεται αυτό.

Όπως συνηθίζεται οι ομάδες θα παρουσιαστούν με ”σημάδια” της επίσημης διακοπής των δυο εβδομάδων. Πάντα τα πρώτα ματς τέτοιας εποχής κρύβουν παγίδες. Οι ομάδες καλούνται να τα ξεπεράσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται κάθε μια από την πλευρά της.

Παράλληλα ο Ιανουάριος είναι μηνάς μεταγραφών. Κάθε ομάδα μπορεί να κάνει δυο μεταγραφές. Αλλά και όσες ελεύθερες μεταγραφές θέλει. Το εκμεταλλεύονται αυτό οι ομάδες. Οπότε και μέσα από αυτό το σχεδιασμό πολλές ομάδες θα εμφανιστούν …μεταλλαγμένες! Στόχος τους προς το καλύτερο.

Αυτά λοιπόν, μας έλειψαν τα τοπικά πρωταθλήματα. Πάμε για δράση!

Τέλος να αναφερθώ και στη νέα σχολή προπονητών που ξεκίνησε στο Ρέθυμνο. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook