Άλλο πρωταθλητής τον Απρίλιο και άλλο το Μάιο!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την μεγάλη μάχη των Ζαρού και Αλμυρού που βγάζει… άλλο πρωταθλητή τον Απρίλη και άλλο τον Μάη!

Το χρέος του το έκανε ο Αλμυρός απέναντι και στον Αστέρα, αλλά η νίκη με 5-1 δε πανηγυρίστηκε στο Γάζι με όλη τη ψυχή τους!

Στο άκουσμα της επικράτησης στο φινάλε του πρωτοπόρου Ζαρού στη Πόμπια με 2-3 του Κόρακα, μετρίασε την ευτυχία. Αφού ως γνωστόν, δεν υπάρχει ευτυχία που να… κόβεται στα τρία!

Αν… έμενε το 2-2 στη Μεσσαρά, θα ψαλιδιζόταν στους τρεις βαθμούς η διαφορά, και τα πλέι οφ θα ήταν ποιο ορατά σε σχέση με τώρα. Και τώρα βέβαια το -6 αυτό σημαίνει, αλλά κανείς δε ξέρει τι θα επιφυλάξουν οι τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Ξέρουν στον Αλμυρό πως αν θέλουν να πάνε το τίτλο στα πλέι οφ, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, το πάνω χέρι το διατηρεί ο Ζαρός, που σκοπό έχει φυσικά από τη πλευρά του να τον βρει πρωταθλητή ο… Απρίλιος.

Και όχι να λένε στο Ζαρό. ‘’ζήσε Μάη μου…’’! Ο Αλμυρός έχει μπροστά του τις Ασίτες(εκτός), το ΠΑΝΟΜ(εντός), και τη Μινωική(εκτός). Για την ιστορία, να σας υπενθυμίσω τους σκόρερ των νικητών, Αν. Στρατήγης(7’,52’), Π. Στρατήγης(18’), Ανδρεαδάκης(57’), και Χασαπάκης(84’).

Από την άλλη ο Αστέρας μπορεί να μην δυσκόλεψε τον αντίπαλο του με κατοχή μπάλας, αλλά οι τέσσερις φάσεις που έκαναν οι παίχτες του, θα μπορούσαν με άνεση, να διατηρήσουν τον Αστέρα κοντά στο σκορ. Δύο δοκάρια με τους Γιακουμάκη(12’) και Χριστοδουλάκη(44’),τελικές με Ν. Κουκάκη(24’), Γιακουμάκη(48’), πριν έρθει η μείωση(4-1) του σκορ από το Μαρκάκη στο 64ο λεπτό.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook