Θέλει και την ηθική επιβράβευση ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την… έλλειψη τιμών από την Ένωση Ηρακλείου προς τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ποδοσφαιριστή.

Δε μου αρέσει να φαίνομαι ότι κάνω αντιπολίτευση, σκληρή κριτική και τα σχετικά. αλλά επειδή δέχτηκα αρκετά σχόλια, και με βρήκαν σύμφωνο, θέλω να σταθώ λίγο στο κομμάτι των προσκλήσεων από την ΕΠΣΗ προς τα σωματεία. Δε ξέρω αν λέγονται προσκλήσεις ή εισιτήρια.

Σε κάθε σωματείο δόθηκαν δύο με τρία τέτοιου είδους πράγματα. Λάθος νομίζω. Με κάποιο τρόπο η Ένωση θα έπρεπε να δώσει πολλές παραπάνω. Έπρεπε να τιμηθεί πολύ περισσότερο ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής! Άλλωστε τι του προσφέρουν οι αρμόδιοι;

Μήπως ιατρική περίθαλψη; Μήπως ρουχισμό; Μήπως μπάλες; Μήπως, μήπως, μήπως… Είναι πολλά, αλλά ας μη μακρηγορώ. Γιατί να μη βρεθεί μία ‘’φόρμουλα’’ και να πήγαιναν πολλοί ποδοσφαιριστές στη γιορτή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου; Δικιά του γιορτή δεν είναι; Του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή εννοώ.

Να φανεί έμπρακτα ότι αυτοί που πρέπει, επιβραβεύουν τους κόπους του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, αλλά και των σωματείων. Δεν έχει σημασία αν μπήκαν λίγοι ή πολλοί δωρεάν, ούτε θα αφήσω ποτέ υπονοούμενο πως η ΕΠΣΗ μας έχει το κερδοσκοπικό σκοπό, αλίμονο. Απλά την ηθική επιβράβευση στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αναζητώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook