Ψηλά το κεφάλι…

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τις 4 ομάδες που αποχαιρέτησαν την Α1 ΕΠΣΗ.

Και οι τέσσερις ομάδες που υποβιβάστηκαν ήδη από την Α1 κατηγορία, έχουν το δικό τους ξεχωριστό κύρος στα δρώμενα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Φυσικά για τυχόν παρεξηγήσεις, κάθε ομάδα έχει τη δικιά της ιστορία,αλλά όταν αντικρίζει κάποιος ονόματα όπως Ασίτες, ΠΑΝΟΜ, Χερσόνησος, Γαρίπα, εύκολα γίνεται αντιληπτό για το πρόλογο μου.

Οι δύο ομάδες της τουριστικής περιοχής (δεν το αναφέρω τυχαία αυτό) και του πλούσιου ποδοσφαιρικού ταλέντου,έπαιξαν και σε επαγγελματικό επίπεδο(δε το γράφω ειρωνικά,ακριβώς το αντίθετο), δηλαδή Χερσόνησος και Μάλια.

Οι Ασίτες σε δύο περιόδους εμφανίστηκαν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και φέτος αν δεν επανέρχονταν ο… ντόπιος εγωισμός (με τη θετική έννοια) τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Όλοι τους,θα πρέπει να καταστρώσουν νέα πλάνα,της εποχής,με δουλειά θα ξανά βρεθούν σε σωστή κατεύθυνση.

Για εμένα τουλάχιστον δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία παίζει μια ομάδα, μήπως θα χάσουν επιχορηγήσεις,και χορηγούς; Απλά όπως έχω ακούσει και από έμπειρα χείλη,”όταν ανεβαίνει μία ομάδα όλα είναι καλά.το πρόβλημα υπάρχει στους υποβιβασμούς”. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω και σε αυτό.

Όσο για τη Γαρίπα την είχαμε συνηθίσει στην Α1 τα τελευταία χρόνια, ανασύνταξη σε πλάνα και σκέψεις και εκεί, και η ομάδα θα συνεχίσει να ”αναπνέει” στο τοπικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook