Στο… Ψηλορείτη και ο ΑΟΑΝ!

O Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την ολοκλήρωση του πάζλ της εκπροσώπησης Κρητικών ομάδων στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το πάζλ της εκπροσώπησης Κρητικών ομάδων στις κατηγορίες πάνω από τις τοπικές, ολοκληρώθηκε με την άνοδο του θρυλικού ΑΟΑΝ στη νέα Γ’ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία!

Δεν έχω παρά να πω μπράβο στην ομάδα του Αγίου Νικολάου που κάνει ξανά πολύ κόσμο να την κοιτάξει, να θυμηθούν πολλοί αυτό το όνομα, την ιστορία και πέρασμα της από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ομάδας που πλησίασε κάποτε τη πόρτα της τότε Α’ Εθνικής. Δε κρύβω βέβαια πως σαν Ηρακλειώτης θα ήθελα να είχε ανέβει ο Ζαρός. Αν έγραφα τώρα κάτι αντίθετο, ξέρω δε θα με πίστευε κανένας.

Αφήστε που σκέφτομαι και τις ομάδες όπου με ‘’ντόμινο’’ υποβιβάζονται χωρίς την άνοδο της Ζαριανής ομάδας. Όμως παράλληλα σας λέω ότι το Κρητικό ποδόσφαιρο πήρε ακόμα μία νίκη το βράδυ της Κυριακής!

Όλοι οι νομοί εκπροσωπούνται στη νέα σεζόν στις παραπάνω κατηγορίες. Τρεις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, δύο στη Φούτμπολ Λίγκα, καλά, στη νέα κατηγορία υπάρχει… κοσμοσυρροή, απλά μέχρι να πάρει τη πρωτιά ο ΑΟΑΝ το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο ήταν ‘’ορφανό’’ εκεί. Η Κρήτη μας λοιπόν είναι εδώ!

Ο ΑΟΑΝ με το ‘’χρυσό’’ βαθμό στην έδρα του Ψηλορείτη, σκαρφάλωσε και αυτός σε μία από τις κορυφές του υψηλότερου βουνού της Κρήτης!

Ε, υπάρχει και μία… ισορροπία ρε παιδί μου! Το… πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook