Ο… Ομπάμα, η σφυγμομέτρηση και ο… Θανάσης!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τα “καυτά” θέματα και τις εξελίξεις στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Θερμό καλοκαίρι διανύουμε όσον αφορά τα θέματα και τις εξελίξεις στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Έγινε ήδη η Γ.Σ. της ΕΠΣΗ και αναγκαστικά πάμε και για 2η όπως ορίστηκε για τη πρώτη ημέρα του Ιουλίου.

Λίντο, ε; Καλά, οκ! Ο πρόεδρος, των προέδρων, πήρε επάνω του όλη τη καυτή ‘’πατάτα’’!

Καλά έκανε, αλλά και έτσι έχει μάθει ο … Ομπάμα μας! Μπροστά εκείνος, αλλά έδειξε ξανά πως δίνει συμμετοχή στις εξελίξεις και αποφάσεις στους παράγοντες – μέλη της Ένωσης.

Γιατί ποιοι είναι η ΕΠΣΗ; Μα οι ίδιοι οι παράγοντες. Η μάνα του… λόχου, που λέει και ο… Θανάσης! Με την ευκαιρία, που σαι Θανάαααση….! Επέστρεψε ο Θανάσης! Καλά, κλείνει η παρένθεση, τι, δεν είδατε τη παρένθεση;

Νοητά ρε παιδιά, νοητά!  Έχει ετοιμάσει λοιπόν το φάκελο του ο Τζώρτζογλου, θα τον πάρει παραμάσχαλα και θα δώσει το παρών στη κρίσιμη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου(;).

Το σκεπτικό ποιο είναι; Θα δείξει πως εάν οι προτάσεις των… Ηρακλειώτικων σωματείων (που αφορούν όλους γενικότερα) εισακουσθούν, τότε θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα.

Αλλιώς, τι; Και μετά… σιωπή!… Ο Θεός βοηθός μετά, πιστέψτε με! Οι… πάτριοτ έχουν πάρει θέση ήδη! Όπως πληροφορήθηκα από έγκυρη άποψη, αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα οι της ΕΠΣΗ όταν άκουγαν τους παράγοντες κατά γενική ομολογία να συμμερίζονται με τις τοποθετήσεις τους υπέρ του… υπέρ προέδρου!

Φάνηκε πως κάποιοι παράγοντες είχαν σχηματίσει λανθασμένη εντύπωση και τάχθηκαν υπέρ των κινήσεων της Ένωσης. Φυσικά και υπάρχουν και εντελώς διαφορετικές απόψεις.

Οπότε αφού θα έχει προηγηθεί η συνέλευση της ΕΠΟ, θα ακολουθήσει αμέσως μετά εκείνη της ΕΠΣΗ όπου οι ίδιοι οι παράγοντες, θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

Μακάρι να πάνε όλα καλά, και να δίνονται λύσεις προς τα σωματεία λέω εγώ. Ήταν ίσως και μία… σφυγμομέτρηση αυτή η Γ. Σ. αλλά και αυτή που θα έρθει! Μπορεί και να μετρηθούν… κουκιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook