Σημαντικό θέμα να οι βελτιώσεις των εγκαταστάσεων

Θα μπορούσαμε να δούμε ας πούμε όλους τους παράγοντες να καθίσουν και να δουν το πρόβλημα αυτό;

Με το παρακάτω σχόλιο δε θέλω, και δε το κάνω και ποτέ, να ειρωνευτώ κάτι. Μεταγραφές πολλές και αυτό το καλοκαίρι, χρήματα πολλά, για την εποχή επίπεδα, πάνε και έρχονται!

Σχέδια, πλάνα, όλοι πάνε για τίτλους, ανόδους, αλλά για… καθόδους κανένας! Φυσικό και αυτό, τι, θα μπορούσε να βάζει στόχο καμία ομάδα τον υποβιβασμό; Μιάου;

Σε μεγάλο βαθμό, βλέπουν το δέντρο και πουθενά το… δάσος. Θέματα πολλά, εγώ τώρα θα σταθώ στα γηπεδικά προβλήματα, και τις αρκετές προβληματικές εγκαταστάσεις.

Θα μπορούσαμε να δούμε ας πούμε όλους τους παράγοντες να καθίσουν και να δουν το πρόβλημα αυτό;

Πόσες ομάδες δεν έχουν γήπεδο, και πόσες χρειάζεται να δαπανούνε ευκαταφρόνητο ποσό για να ενοικιάζουν γήπεδο να παίζουν; Να βοηθήσει και να στηρίξει το ένα σωματείο το άλλο;

Γιατί απλά, το ένα σωματείο έχει την ανάγκη της παρουσίας του άλλου. Οι ίδιοι οι παράγοντες κρατάνε το τοπικό, έτσι το ξανά αναφέρω μη τυχόν και το ξεχάσει κανένας μας.

Σε πόσα γήπεδα δεν έχουμε βρεθεί όλοι μας και στερούνται τα στοιχειώδη; Τουαλέτες, καθαρές τουαλέτες, ασφάλεια, και σωστά αριθμητικά κριτήρια αγωνιστικού χώρου; Οι φίλαθλοι γυναικείου φύλλου να μπορούν να πάνε στη τουαλέτα επίσης.  Έρχεται η νέα αγωνιστική σεζόν.

Δεν είναι έγκλημα ενόψει του… 2014 (πρώτα ο Θεός!) να μη βρίσκουν συχνά ποδοσφαιριστές νερό για ντους;

Να μη βρίσκουν ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο σε θερμοκρασίες… άστα να πάνε! Καθαρά αποδυτήρια; Ευρύχωρα και αποδυτήρια για όλους; Περιφράξεις σωστές, και όχι λίαν επικίνδυνες.

Συχνά βλέπω διαιτητές να μη μπορούν καθόλου να εξυπηρετηθούν στα υποτιθέμενα αποδυτήρια τους.

Αν βρέχει κιόλας μπορεί να χρειαστούν και ομπρέλες! Θεωρώ πως θα συσταθεί αρμόδια επιτροπή που θα περάσει από όλα τα γήπεδα για σωστούς ελέγχους, καταγραφεί των γεγονότων, και ανοχή σε χρόνο έτσι ώστε με τις συστάσεις της επιτροπής να μπορέσουν οι άνθρωποι των ομάδων να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες και βελτιώσεις.

Ας μη γίνει ρε παιδιά μία με δυο μεταγραφές και ας φτιάξουμε τις εγκαταστάσεις μας. Γίνεται έλεγχος κάθε καλοκαίρι, δε γίνεται; Δεν έχω λόγο να πιστέψω το αντίθετο. Σωστά;

Σωστά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook