Τελικά κέρδισε (;) το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την πολύκροτη διαμάχη της ΕΠΣΗ με την ΕΠΟ και για όλα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της.

Από τη μια είχαν απορριφτεί τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΠΣΗ αλλά και από την άλλη όπως γνωρίζουμε η διοίκηση της Ένωσης μας με επίσημο τρόπο και με τα επιχειρήματα της, εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια προσφυγής για περαιτέρω μέσω της διαμάχης και διεκδίκησης απέναντι στην ΕΠΟ.

Νομίζω ότι δε περίμενε και κανένας μας τίποτα άλλο όσον αφορά την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΕΠΣΗ. Όμως νομίζω πως κάτι κατάφερε η ΕΠΣΗ. Είναι πως ταρακούνησε λίγο τα λιμνάζοντα νερά, για άλλους θα φανεί πιστικό αυτό που γράφω, για άλλους όχι. Είναι φυσιολογικό άλλωστε αυτό!

Έχω ξανά τοποθετηθεί σε σχετικά πράγματα, ας δούμε επιτέλους στη χώρα μας να εγκαταλείπετε το φαινόμενο ‘’παιδιά και αποπαίδια’’.

Υπήρχε από παλιά, αλλά επιθυμία είναι να το φτιάξουν αυτοί που μπορούν αυτό. Τα λάθη δε διορθώνονται με λάθη, το ξέρουμε αυτό. Από το αποτέλεσμα αυτής της υπόθεσης, και λήξης… συναγερμού(!), κερδισμένο σίγουρα βγαίνει το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, οι ομάδες, και η διαιτησία επίσης.

Άκουσα σχόλιο πως στην ΕΠΣΗ μεταξύ των άλλων είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπαράσταση των εκπροσώπων των σωματείων. Ξεπέρασε σε αριθμό τις προσδοκίες μπορώ να προσθέσω. Και τους ευχαριστούν για αυτό. Μάλιστα πληροφορήθηκα πως μεταξύ διαφόρων σχολίων ήταν και το εξής από παράγοντα, στη φημολογία αποβολής της ΕΠΣΗ από μέλος της ΕΠΟ.

Έλεγε ο συγκεκριμένος,’’ μη κωλώσετε, αν μας αποβάλουν το πολύ πολύ να ξεκουραστούμε για μια χρονιά’’. Και να σας πω τι σκέφτηκα ακόμα; Γιατί τόση… δημοσιότητα και ‘’κόντρα’’ για τα… αυτονόητα τελικά;

Καταλαβαίνετε έτσι; Ήταν τελικά όλα καλά; Και αν ναι, τότε γιατί ήρθαν εσπευσμένα οι… τροϊκανοί(να τους πάλι!) στη χώρα μας; Η συμβολή του Περιφερειάρχη και άνθρωπου του αθλητισμού Σταύρου Αρναουτάκη ήταν ιδιαίτερα καθοριστική.

Μπήκε ως εγγυητής, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η φράση αυτή, ανάμεσα σε ΕΠΟ και ΕΠΣΗ. Ότι από τη πλευρά της η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει για τα συγκεκριμένα αιτήματα της ΕΠΣΗ να δώσει λύσεις σε όσα μπορεί περισσότερα. Και κατά προέκταση αυτό αφορά συνολικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Λοιπόν τέρμα με τους ‘’πυροβολισμούς’’ τώρα πάμε να προετοιμαστούμε όλοι για τη νέα σεζόν.

Περιμένουμε ημερομηνία και τοποθεσία για τις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου, αλλά να δούμε πρώτα και τα χρονικά περιθώρια δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων, έτσι; Να δούμε και τον αριθμό των ομάδων που θα φωνάξουν παρών και φέτος. Ας ελπίσω πως όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook