Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για Β και Γ κατηγορία

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο athleticradio.gr για την κατάσταση που διαμορφώνεται στις δύο κατηγορίες της ΕΠΣΗ το μέλλον των οποίων κρίνεται αβέβαιο!

Όλοι περιμένουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα δηλώσει συμμετοχή στα φετινά πρωταθλήματα, και βασικά βέβαια για τις Β΄ και Γ΄ κατηγορίες γιατί για τις δύο άλλες δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα!

Στην Ένωση περίπου ξέρουν τη θα συμβεί, λίγο έχουν ενημερωθεί από παράγοντες, λίγο ανεπίσημα, αλλά φυσικά δε μπορούν να κάνουν το παραμικρό αν πρώτα δε λήξει το χρονικό περιθώριο που έχουν να δηλώσουν συμμετοχή οι παράγοντες. Ακούγονται διάφορα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο για κάποια ονόματα που δε κατεβαίνουν τη νέα σεζόν.

Εγώ προσωπικά έχω πληροφορηθεί για ένα αριθμό πέντε, επτά ή ακόμα και οκτώ απόντων ομάδων, θα περιμένουμε όμως. Οι εποχές είναι δύσκολες, από κάθε πλευρά, και κυρίως από οικονομικής άποψης.

Παράλληλα σιγά σιγά με την υπάρχουσα κατάσταση, οι παράγοντες βλέπουν πως δεν υπάρχει ελπίδα, προσπαθούν χωρίς βοήθεια, ευχαριστώ δεν εισπράττουν από πουθενά, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μετατραπεί σε πεδίο της ΄΄αρπαχτής’’ από πολλούς.

Κίνητρα δε νομίζω να υπάρχουν και πολλά, απογοήτευση σκέτη.

Έτσι, για να μη πιπιλάμε συνεχώς τη καραμέλα της οικονομικής κρίσης δηλαδή. Πρέπει να έρθουν ριζικές αλλαγές εδώ και τώρα. Βλέπετε όλοι τι γίνεται πάλι το φετινό καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι. Τρελά πράγματα. Αλλά ας μη ξεφύγω άλλο από το βασικό θέμα μου. Δεν αποκλείεται να ζητήσουν ομάδες από την ΕΠΣΗ να δοθεί παράταση μέχρι να δηλώσουν συμμετοχή.

Για την ύστατη ώρα μπας και καταφέρουν να φωνάξουν παρών. Τι θα γίνει τελικά με τη Γ κατηγορία; Με πόσους ομίλους θα είναι η Β κατηγορία; Γιατί ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο σε περίπτωση μη παρουσίας της τρίτης κατηγορίας(υπάρχει αριθμητικό όριο), η παραπάνω από αυτήν να συνεχίσει πάλι με δύο ομίλους, γιατί, λέω ίσως, να μην είναι επαρκής ο αριθμός για καινούριο όμιλο τελικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook