Επιλογές με ΕΡΓΟ των δύο προπονητών!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τους Αντώνη Φραγκάκη και Αντώνη Αποστολάκη που αποτελούν τις επιλογές της διοίκησης του Εργοτέλη για τις ομάδες Κ17 και Κ15.

Τα ονόματα που περίμενε πολύ κόσμος ανακοινώθηκαν και επίσημα όπως είδα και εγώ από τον Εργοτέλη στα τμήματα-ομάδες υποδομής, δηλαδή εκεί που εκκρεμούσαν. Στην ομάδα Κ-17, και σε αυτήν της Κ-15.

Μάλιστα για τη δεύτερη ομάδα γνωρίζουμε πως είναι κάτι το καινούριο, τόσο στο διαχωριστικό κομμάτι στην υποδομή αλλά και ως πρωτάθλημα.

Δύο δικά τους παιδιά επέλεξαν οι αρμόδιοι στη θέση των προπονητών, με κοινά αλλά και ξεχωριστά κριτήρια. Ο Αντώνης Φραγκάκης με πολλά χρόνια τόσο ως προπονητής στην ακαδημία, αλλά και στην ομάδα του τοπικού, στους Νέους Εργοτέλη.

Στη Κ-15, έγινε συμφωνία με τον Αντώνη Αποστολάκη, ποδοσφαιριστή για αρκετά χρόνια της μεγάλης ομάδας, με εμπειρία, προσφορά, και πολλές παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Γράφω το σχόλιο αυτό, γιατί με το που έμαθα τα νέα, το αισθάνθηκα, έχουν και οι δυο τους προσφέρει και στο τοπικό, τον αγαπημένο μου χώρο δηλαδή. Χωρίς να κάνω τον έξυπνο να προσθέσω κάτι, η νεοσύστατη κατηγορία των Κ-15, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι, είναι οι ηλικίες των νεαρών ποδοσφαιριστών που τότε δημιουργούνται, για να προχωρήσουν μετά σχετικά ποιο έτοιμοι στα παραπάνω ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια.

Και το άλλο που σκέφτηκα για τους δύο κόουτς. Παρατηρώ ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κάνουν από την αρχή της προπονητικής πορείας τους βήματα επιλεκτικά, προσεκτικά, και σταθερά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook