Ο μικροί και… η μικρή νοοτροπία μας!

Xωρίς μικρούς πλέον τα τοπικά πρωταθλήματα όπως έχει αποφασίσει η ΕΠΟ. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο athleticradio.gr για τους λόγους που απέτυχε αυτό το μέτρο.

Με αφορμή τη τελεσίδικη απόφαση στο ότι πλέον δε θα είναι υποχρεωτικός ο αριθμός μικρών ηλικιακά παιχτών στις αποστολές και 11άδες των σωματείων, σκέφτηκα κάποια πράγματα και σας τα καταθέτω παρακάτω.

Πόσο στενoχωριέμαι που ακούω αρκετούς παράγοντες να λένε με ικανοποίηση πως του χρόνου δε θα είναι υποχρεωτική η παρουσία μικρών ποδοσφαιριστών στις εντεκάδες τους.

Τρίβουν τα χέρια τους, και με ανακούφιση αναπαράγουν την… είδηση! Έχουν τραβήξει πολλά αυτά τα χρόνια με το… ζιζάνιο που λέγονταν μικροί!

Μου θυμίζει αυτή η ιστορία το Δρακουμέλ, που φώναζε, ‘’ω πόσο σας μισώ μικρά και απαίσια στρουμφάκια!”

Αυτή η γα@@@νη η νοοτροπία τα φταίει όλα! Εκεί απέτυχε παταγωδώς το κεφάλαιο αυτό.

Πρόσφατα άκουσα από φίλο μου παράγοντα, ‘’του χρόνου θα κατεβάσω την ομάδα με γερόλυκους παίχτες, με άσπρα μαλλιά και μούσια, και το δικό μου δελτίο θα ενεργοποιήσω!’’

Δε πάμε πουθενά με τέτοιες σκέψεις, αλλά τι να πω, φαύλος κύκλος.

Δεν είναι κρίμα σαν Ηράκλειο να διοργανώνονται δυο σπουδαία και πολύ μεγάλα παιδικά τουρνουά με συμμετοχή κοντά στα τρεις χιλιάδες πιτσιρίκια, και από την άλλη να αποτελεί ‘’καρκίνωμα’’ ο αριθμός των μικρών;

Κάτι πρέπει να γίνει, συζήτηση χρειάζεται, ας το δουν οι αρμόδιοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook