Ο ΕΓΟΗ δεν έγινε… διαστημόπλοιο ξαφνικά

O Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στo blog του στο athleticradio.gr… για το διαστημόπλοιο ΕΓΟΗ και για το πως σε αυτή τη νέα προσπάθεια και τη νέα τάξη πραγμάτων, η γκρίνια, πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο.

Στο παιχνίδι κυπέλλου με το Μαραθώνα είδα πρώτη φορά το φετινό ΕΓΟΗ. Ομάδα που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια από τις ισχυρότερες της φετινής σεζόν ανεξαιρέτως κατηγορίας. Ισχυρό πρόεδρο και επενδυτή, άνθρωπο που εμφανίστηκε στη ποδοσφαιρική μας ζωή, για άλλους στα ξαφνικά, για άλλους που απλά το έμαθαν στα… ξαφνικά!

Παρατήρησα λοιπόν πως η ομάδα αυτή παίζει με πολύ άγχος, μου φάνηκε πως οι παίχτες της πρέπει να αποδείξουν πράγματα κάθε στιγμή, σε κάθε παιχνίδι. Ναι, όταν θες να λέγεσαι μεγάλος πρέπει να το δείχνεις. Άλλο αυτό, και άλλο με άγχος όμως. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό, αλλά παράλληλα και ατομικό άθλημα, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν είμαι δικηγόρος της ομάδας της Βαγιάς, απλά σκεφτόμουν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του ματς και τα εξωτερικεύω.

Απλά με την άποψη μου. Δε μπορεί ο ΕΓΟΗ να χαρακτηριστεί με κανένα… διαστημόπλοιο ρε παιδιά! Άκουσα ορισμένα σχόλια από αντιπάλους και από φιλάθλους της ομάδας, αλλά και από τους παραδοσιακούς ΕΓΟΗτες. Σεβαστή κάθε άποψη, αλλά να μη λησμονεί κανένας πως μέχρι πρόσφατα ο ΕΓΟΗ ήταν σε πολύ χειρότερη μοίρα, οι άνθρωποι του και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Κοροβέζος δε μπορούσε άλλο μόνος. Πέρυσι θυμάμαι με χίλια βάσανα βγήκε η χρονιά.

 

Έλεγαν πολλοί ότι αυτό που έβλεπαν μόνο ΕΓΟΗ δεν ήταν. Με ότι υλικό υπήρχε, με αυτό προσπάθησαν. Τώρα υπήρξε η δυνατότητα να φτιαχτεί μια ΟΜΑΔΑ. Με καλούς ποιοτικά παίχτες, με καλό χαρακτήρα, αλλά ο αριθμός τους είναι μεγάλος, και για να φτιαχτεί η ομάδα θέλει δουλειά και υπομονή. Ας αγκαλιάσουν όλοι μαζί λοιπόν τη νέα προσπάθεια και τη νέα τάξη πραγμάτων, και ας βάλουν στο χρονοντούλαπο τη γκρίνια.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook