Οι απολύσεις χαραγμένες σε… μάρμαρο!

O Γιώργος Χαλκιαδάκης σχολιάζει στο blog του στο athleticradio.gr τις πολλές απολύσεις τεχνικών στα τοπικά προταθλήματα.

Τι γίνεται πάλι φέτος ρε παιδιά με το ‘’φύγε εσύ, έλα εσύ’’ στους προπονητές; Τι είναι πάλι αυτή η επιδημία; Δυο, τρία συνήθως στραβά αποτελέσματα και… από εδώ πάν και οι άλλοι!

Με όλο το σεβασμό, αλλά το τοπικό δε πάει έτσι πουθενά. Πάντα το ‘’μάρμαρο’’ όπως λέμε το πληρώνει ο προπονητής! Μια μικρογραφία είναι και αυτό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας. Τι γίνεται εκεί; Το έλα να δεις, το ίδιο και εδώ. Δε λέω πως ντε και καλά θα πρέπει να βρίσκεται ο κάθε κόουτς πολλά χρόνια σε μια ομάδα. Όχι, αυτό για να συμβεί, θα πρέπει να παίξουν ρόλο αρκετοί παράμετροι.

Αλλά όχι και αυτός ο σαστισμός!  Μέσα Οκτωβρίου και πολλοί δε θα προβάρουν πάλι στολή παρέλασης! Τι λέω τώρα, ε; Το φετινό πάλι, σε δύο μήνες εξέλιξης των πρωταθλημάτων και ο αριθμός των απολύσεων να είναι τόσο μεγάλος, δε νομίζω να έχει ξανά υπάρξει!  Έτσι για να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Ξέρετε εσείς να μπορεί να έρθει το αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχει μια συνέχεια;

Μάλιστα υπάρχουν και παραδείγματα που η διοίκηση έχει έτοιμο το πλάνο αποδέσμευσης του προπονητή και έχει συμφωνήσει με τον επόμενο επίσης κόουτς και απλά γίνονται πράξη στο πρώτο ΄΄στραβό΄΄ αποτέλεσμα, ή καμιά φορά δε παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, θα τον ΄΄φάνε΄΄ το προπονητή, ο κόσμος να χαλάσει. Άντε να τον χωνέψεις μετά τον… καλοφάγοτο προπονητή!

Για τέτοια… επιδημία μιλάμε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook