8 Χ 3= Ασίτες

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το τρένο των Ασιτών και πως έχουν φτάσει στο τεράστιο ρεκόρ του 8Χ8 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Όταν καταφέρνει μια ομάδα παίζοντας και εκτός έδρας, και στη πρώτη φάση, στη πρώτη ευκαιρία που της δίνεται και κάνει το γκολ, αποκτά τουλάχιστον ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου της.

Οι Ασίτες ως πρωτοπόροι πήγαν στη Τύλισο, έπαιξαν το παιχνίδι τους και έφυγαν με αυτό που ήθελαν. Το κομπιουτεράκι για να κάνουν τη προπαίδεια του οκτώ επί τρία,ίσων…24(και όχι Ασίτες!) βαθμοί, ίσον παραμονή στη κορυφή, και βάλτε εσείς όποια άλλα ίσον θέλετε.

Η Τύλισος προερχόμενη από το διπλό στον Άγιο Μύρωνα, δε τα κατάφερε πάλι εντός, όμως μέχρι το 25’ περίπου ήταν καλύτερη ομάδα εντός γραμμών, με τρεις, ίσως και τέσσερις τελικές φάσεις.

Στη τελευταία από αυτές, στη κόντρα ο Κοτζαδάκης έδωσε στο Τσερεβελάκη, αυτός σε κατάλληλο χρόνο στο Δεληθωμαϊδη, και εκείνος(δοκάρι και μέσα) πέτυχε το 0-1.Εκεί κάπου οι γηπεδούχοι’’ πληγώθηκαν’’ πολύ, πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά η ζημιά για αυτούς είχε γίνει. Και απλά στο 92’ ήρθε και το δεύτερο γκολ(0-2).Μοιρασμένο το ματς σε κόρνερ και τελικές.

Κοντά στα τρία με τέσσερα κόρνερ για κάθε πλευρά, σε αυτούς τους αριθμούς ήταν κοντά και οι τελικές φάσεις τους. Οι Ασίτες έπαιξαν χωρίς Χρηστάκη, Μανιαδάκη. Καλό επίσης συντελεστή τερμάτων έχουν οι πρωτοπόροι, παθητικό είναι στα πέντε γκολ, και έχουν σκοράρει 26 φορές μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook