Το ανάστημα του Αλμυρού, και οι μαχόμενες Δαφνές

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το παιχνίδι του Αλμυρού με τις Δαφνές και τα δικά του συμπεράσματα.

Μπορεί κάποιοι(χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τον αριθμό) να υπέθεταν πως το παιχνίδι του Αλμυρού με τις Δαφνές να ήταν στάνταρ… ασσάκι! Ναι, δε λέω, αυτό έγινε, αλλά πως έγινε; Οι Δαφνές αποφορτισμένες από άγχος, έκαναν αξιοπρεπές εμφάνιση, διεκδίκησαν(μέχρι το 3-1),ήταν σοβαρές, και γιατί όχι, το πίστεψαν.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, απείλησαν αρκετές φορές, και δε χρειάστηκε να ανοίξουν τους διακόπτες… τούρμπο που διαθέτουν! Και υπάρχει και μία είδηση στο ματς αυτό. Ο Αλμυρός ξεκίνησε χωρίς τα αδέρφια Στρατήγη!!! Ο Ανδρέας ήταν τραυματίας(στη κερκίδα) και το ‘’χέλι’’ δηλαδή ο Πέτρος στο πάγκο(πέρασε ως αλλαγή).

Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της πρώτης ‘’στροφής’’ του πρωταθλήματος, και στο Γάζι επιθυμούν το όσο καλύτερο γίνεται πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι τότε, ετοιμάζοντας την αντεπίθεση τους στο β’ γύρο. Επέστρεψαν στο Γάζι μετά από δυο εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα. Στις μαχόμενες Δαφνές λησμονούν τη νίκη από τη 4η αγωνιστική(1-0 την ΑΕΚ),ενώ δεν έβαζαν γκολ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια.

Έπαιξαν οι Δαφνές και με σημαντικές απουσίες λόγο του εργάσιμου κυρίως της ημέρας(Σάββατο). Ένα ακόμα στατιστικό του πρώτου μέρους, είναι ότι και τα τρία γκολ που μπήκαν(2-1) προήλθαν από στημένες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν στους διαιτητές στην ανάπαυλα πως στη φάση που ήρθε το δεύτερο γκολ του αντιπάλου, αντί για το κόρνερ, έπρεπε να εκτελεστεί πλάγιο άουτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook