Ένεση… ανακούφισης τα 30 λεπτά νωρίτερα!

O Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το θέμα των γιατρών και τις σκέψεις που υπάρχουν ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα στα γήπεδα του τοπικού.

Ξέρουμε όλοι μας τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί με τις ιστορίες των γιατρών στα γήπεδα.

Σίγουρα οι αρμόδιοι σκέφτονται για πιθανόν λύσεις, και επεξεργάζονται κάθε πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι διαφόρων συζητήσεων. Έχω ξανά σταθεί στο θέμα αυτό. Μη σας φανεί παράξενο να δούμε από τη νέα σεζόν να υπάρχει ο κανονισμός που θα υποχρεώνει το κάθε γιατρό να βρίσκεται μισή ώρα στο γήπεδο νωρίτερα από τη σέντρα του παιχνιδιού.

Φυσικά πρώτο μέλημα είναι το πολυσυζητημένο θέμα πως μπορεί να υπάρξει τραυματισμός παίχτη ακόμα και στη προθέρμανση. Αλλά όσον αφορά τις κυρώσεις των γηπεδούχων σωματείων, στο δεδομένο αυτό της μισής ώρας νωρίτερα, αν ο παράγοντας βλέπει πως στην αντίστροφη μέτρηση από εκείνον το χρόνο δεν έχει εμφανιστεί ο γιατρός, θα έχει σχετικό περιθώριο να κάνει τα τηλεφωνήματα και τις απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε να καλυφτεί το κενό και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Καλά μου ακούγονται αυτά. Επαναλαμβάνω πάντως, ο εφιάλτης των γιατρών πρέπει να βρεθούν τρόποι να αποτελέσει παρελθόν. Ιδέες και απόψεις δόξα το Θεό υπάρχουν, ας τσεκαριστούν και να επιλεγούν εκείνες που όλες μαζί αλλά και κάθε μια ξεχωριστά θα δώσουν επιτέλους το ‘’φάρμακο’’ της σωτηρίας για τα σωματεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook