Έβγαλε… Φράγκο από τη τσέπη της η Δόξα!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την μάχη της Δόξας Γαλιάς με το Λίντο και τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι.

Παρακολούθησα ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια του τοπικού το Σάββατο στο Λίντο! Η ομώνυμη ομάδα φιλοξενούσε τη Δόξα Γαλιάς, οι γηπεδούχοι προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές ήττες δεν είχαν άλλα περιθώρια. Φινάλε του πρώτου μισού του πρωταθλήματος (Α1) και οι μεσσαρίτες χωρίς το τρομερό σερί και συγκομιδή, κέρδισαν πριν το Κεραυνό (2-1) και ήθελαν να κλείσουν νικηφόρα το πρώτο γύρο, και να υποδεχτούν την Α.Ε. τώρα με… Φράγκο στη τσέπη τους!

Η ανατροπή της ανατροπής, ακόμα και στην εκπνοή των καθυστερήσεων είχε εναλλαγή συναισθημάτων παιδιά! Η καλή μπαλίτσα και από τις δυο ομάδες επίσης, συνέθεταν σπέσιαλ χαρακτηριστικά στοιχεία στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι με δυο γκολ του Αποστολάκη, πήραν… αθόρυβα προβάδισμα 2-0 στο σκορ! Ήρθε η μείωση(2-1) λίγο πριν το ημίχρονο με σουτ-φάουλ του… Φράγκου και τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν. Προσθέτω εδώ τη γνώμη μου, τα νεύρα και τα παράπονα προς τη διαιτησία(καλώς ή κακώς) δε κάνουν καλό σε καμία ομάδα, οπότε ούτε και στο Λίντο. Δόθηκε πέναλτι(55’) υπέρ της Δόξας, παράπονα και μικροδιακοπή του ματς από το ρέφερι επειδή ΄΄φίλαθλος΄΄ του Λίντο(και ακόμα δυο τρεις) έψαλαν τα… κάλαντα στο διαιτητή! Έρχεται το 2-2,φεύγει με 2η κίτρινη(η πρώτη στο πέναλτι) ο Ανυφαντάκης(71’) και μένει με 10 το Λίντο.

Ο Φράγκος έκανε “όργια” κυρίως στην επανάληψη από δεξιά μεριά, στέλνει πάσα-μισώ γκολ στο Ξυδάκη, βούτυρο στο ψωμί του βετεράνου επιθετικού(που κάποιοι τον θεωρούν ΄΄πεθαμένο΄΄) και όμορφα και ωραία το… 2-3! Το παιχνίδι δεν έχει κριθεί όμως ακόμα. Στο 93΄το… Φυτίλη(ς) άναψε για τα καλά, και… 3-3!!!

Ο συνάδελφος μου Βαρδαλαχάκης είχε αποχωρήσει νομίζοντας πως δε θα είχε και πολλά πράγματα το ματς μετά το 85΄περίπου. Και εγώ το ίδιο νόμιζα, αλλά εγώ δε μπορούσα να είχα φύγει! Είδα το πρώην τεχνικό της Δόξας Λάκη Καργιωτάκη να βλέπει το παιχνίδι, παίζουν βλέπετε οι δυο γιοί του εκεί.

Πως μπορεί να αισθάνθηκε όταν πέτυχε ο Γιώργος Καργιωτάκης το 3-4 στο 94΄και άντε γεια μετά; Μπράβο και στις δυο ομάδες για αυτά που μας έδειξαν στο χόρτο. Α, αν και το γράφω αλλού να μη το ξεχάσω, δυο δοκάρια για το Λίντο είχε ο Ανδριαδάκης, αλλά δοκάρι είχε και ο Φράγκος στο… 91΄για το 2-4,και αντίθετα έγινε εκεί το 3-3 έστω και προσωρινά. Αυτά είναι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook