Με… χρυσάφι (τρίποντο) ο ΕΓΟΗ κράτησε τη θέση(2η) του!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τη νίκη του ΕΓΟΗ επί της Τυλίσου και τα όσα είδα στην αναμέτρηση της Κυριακής που μας πέρασε.

Ντέρμπι όπου πάντα έχουν το ξεχωριστώ τους ενδιαφέρον αυτά ανάμεσα σε Τύλισος και ΕΓΟΗ,ανεξαρτήτου έδρας αλλά και βαθμολογικής θέσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής ακόμα μια αναμέτρηση τους, με… ποδοσφαιρικό καιρό, ψιλόβροχο αλλά χωρίς κρύο. Ο ΕΓΟΗ έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν έχει κλονιστεί από τις διοικητικές εξελίξεις του τα τελευταία 24ώρα.

Με ηρεμία στο παιχνίδι τους οι παίχτες του Γιώργου Φασουλάκη, πήραν τη νίκη, και με διάλειμμα ενός… 24ώρου επανέφεραν την ομάδα τους στη 2η θέση! Η Τύλισος σα να προέρχονταν από ρεπό, αφού λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου στην Αγία Βαρβάρα, δεν έπαιξαν τη περασμένη Κυριακή, και η ΕΠΣΗ το έχει ορίσει για τη Τετάρτη αυτή 5 Φεβρουαρίου.

Τα αμυντικά προβληματάκια είχαν τη τιμητική τους στο πρώτο μέρος, και χωρίς υπερβολή, και τα τρία γκολ σε μεγάλο ποσοστό οφείλονται εκεί.

Επιστρέφοντας στα του ΕΓΟΗ, η εικόνα να βλέπει κάποιος και στα δυο γκολ τους σκόρερ(Κάτελας, Στρατάκης) να πηγαίνουν στο πάγκο και να πανηγυρίσουν τις επιτυχίες τους λέει από μόνη της πολλά. Στο πρώτο μέρος λοιπόν είχαμε τα γκολ, στην επανάληψη είχαμε τα… αχ!

Ο Κάτελας(23’) το 0-1,ο Ραφαέλο(25’) ισοφαρίζοντας σε 1-1 μπορώ να πω ότι κάπου εξιλεώθηκε.Γιατί ελάχιστα πριν το 0-1, έχοντας επιλογή να δώσει τη μπάλα στο ξεχασμένο Παγκαλάκη από αριστερά, επέλεξε το μακρινό σουτ από τη δεξιά, που καμία τύχη δεν είχε, και στη κόντρα φάγανε το γκολ οι γηπεδούχοι!

Στο 41’ σε…3ο χρόνο έγινε το τελικό 1-2. Σουτ του Κάτελα, απόκρουση του Βλαχάκη, ριμπάουντ ο Στρατάκης, βγάζουν πριν τη γραμμή τη μπάλα οι γηπεδούχοι, και ξανά στην επαναφορά ο Στρατάκης την έστειλε γκολ!

Στα “αχ”τώρα, δοκάρι ο Παγκαλάκης(54’) για τη Τύλισο, διπλή φάση(73’) από Μιγαδάκη, Γαντζούδη(Τύλισος), ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι σε πέσιμο του Δηήτρη(78’),αλλά και η είσοδος του Βαρδονικολάκη στην ανάπαυλα έφερε κινητικότητα μπροστά για τον ΕΓΟΗ αλλά ουσία δεν υπήρξε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook