Γκολ αυτοί… γκολ και εμείς!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το σπουδαίο παιχνίδι της Μινωικής με τις Μοίρες και το “αγγλικό” σκορ 7-4!

Τι έγινε ρε παιδιά με τα γκολ; Λίγο ήθελα να χάσω το μέτρημα! Χωρίς ειρωνικά σχόλια, αλλά με τόσα γκολ ψαχνόμουν τι έγραφα στο τετράδιο μη τυχών και μου ξεφύγει κανένα από τα έντεκα συνολικά που είδα.

Για αυτό βάζω το τίτλο αυτό, γκολ αυτοί… γκολ και εμείς. Θα πήγαινε και το άλλο, γκολ αυτοί σέντρα εμείς, αλλά εκατέρωθεν! Πέντε γκολ στο πρώτο, άλλα τόσα και στην επανάληψη (και το προέβλεψε και ο Θέμελης από το στούντιο!).

Σημείο κλειδί θεωρώ το προβάδισμα με 3-2 της Μινωικής λίγο πριν το ημίχρονο. Κανείς δε μπορεί να ξέρει τι θα έδειχνε η επανάληψη αν ξεκινούσε με το ισόπαλο 2-2. Ειλικρινά δε μπορώ να θυμάμαι αν έχω ξανά κάνει ρεπορτάζ για επίσημο ματς με τόσα τέρματα. Προέρχονταν και οι δυο από θετικό σερί, και είχαν και ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Η τελευταία τους ήττα ήταν από την ίδια ομάδα, τον Αλμυρό! Οι γηπεδούχοι, διατηρούνται πάντα μέσα στο κόλπο των πλέι οφ, και των υψηλών στόχων τους, και οι Mεσσαρίτες κυνηγούν πάντα ότι καλύτερο. Μορφές των νικητών σίγουρα ο Κώστας Τσαφαντάκης με το χατ τρικ που πέτυχε. Ο Λέσι με τα δυο γκολ, στημένα, πέναλτι και σουτ φάουλ. Αλλά και ο Σεραφειμίδης, που πρόλαβε μπαίνοντας ως αλλαγή στην ανάπαυλα να σκοράρει δυο φορές.

Πνεύμα ομαδικότητας από το Ζανελάρη, όπου σε ένα από τα γκολ του ‘’Τσαφ’’ κι ενώ ο ‘’Ζάνε’’ ήταν προ σχεδόν κενής εστίας, επέλεξε να γυρίσει τη μπάλα λίγο ποιο πίσω και να σκοράρει ο επερχόμενος συμπαίχτης του. Δε το έχω δει και πολλές φορές αυτό σε γήπεδα! Από την άλλη οι Μοίρες στο πρώτο μέρος δεν έδειχναν σημάδια κατάρρευσης, αντίθετα άρχιζαν να ζώνουν επικίνδυνες σκέψεις τους αντιπάλους τους!

Ο ‘’γέρος’’, έτσι τον φώναξαν από το πάγκο, ο Φραγκαιδάκης με αριστοτεχνικό σε εκτέλεση φάουλ μόλις στο 2’ έβαλε για πρώτη(και τελευταία) φορά μπροστά στο σκορ τις Μοίρες. Αλλά και στο τέλος όταν πλέον ο δείκτης του σκορ ήταν στο 7-2 οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για τη τιμή τους. Και αυτό δείχνει πολλά για το χαρακτήρα της ομάδας του Ζαχαρία Σαββάκη.

Ο νεοσυσταθέντας Αντώνης Προβιδάκης (72’) πρόλαβε και αυτός να κάνει το 7-3 (85’), το 7-4 (89’) και στο 91’ με εκτέλεση πέναλτι, πάντα ο Α. Προβιδάκης αστόχησε, θα μείωνε σε 7-5 αν δεν απέκρουε την εκτέλεση ο Σπανός! Το φαντάζεστε το 7-5 ως τελικό σκορ; Θα δημιουργούσε… πολλές συζητήσεις!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook