Από την ακτή (Μιαούλη) στην διατήρηση του… -1 ο Αλμυρός!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την… “ντερμπάρα” του Αλμυρού με τον Αστέρα Μυρτιάς.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μυρτιάς ο Μιαούλης έχασε την ευκαιρία να μετατρέψει το γήπεδο του Αλμυρού σε… ακτή Μιαούλη το Σάββατο! Ευστόχησε μεν στο πέναλτι(52’) για να κάνει το 1-1! Αλλά είπα για να κάνει, αφού έχετε ενημερωθεί τι έγινε, χάλασαν το σχέδιο οι.. προσποιήσεις του κατά την εκτέλεση, το γκολ ακυρώθηκε από το διαιτητή!

Αποδείχτηκε ότι κανονικά έπρεπε να δοθεί επανάληψη, αλλά πάντως η ευκαιρία είχε… κάνει φτερά! Τελικά ο Μιαούλης σκοράρει(εξιλεώνεται) και κάνει το 1-1 στο 76’, ήταν προσωρινό όμως, στο 79’ ο Κοκκινάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ήταν ντερμπάρα η αναμέτρηση του Αλμυρού με τον Αστέρα στο Γάζι. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με περίσσιο ‘’θράσος’’ σε όλο το ματς, δε φοβήθηκαν, και πάλεψαν να φύγουν με ‘’κάτι’’ από την έδρα του Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν(33’) στη πρώτη τους φάση με το Ποτηράκη(κεφαλιά) σε φάση που τον έχασε ο προσωπικός του αντίπαλος. Και ενώ στο 28’(στο 0-0) ο Γιαλιτάκης του Αστέρα από θέση γκολ, κατάφερε να… αστοχήσει!

Στα αρνητικά σίγουρα είναι η κόκκινη στο Πετράκη (στο πέναλτι) και έτσι ο συμπαθέστατος Μιχάλης (Πετράκης) θα χάσει το τελικό κυπέλλου, κρίμα! Ο σκληροτράχηλος Αστέρας είχε και δοκάρι, στο 66’, το σημάδεψε ο ‘’κουλός’’ ο Κουκάκης δηλαδή!

Είχε διακοπή το ματς, εκεί στο 52’ με την ακύρωση του γκολ-πέναλτι, αλλά και στις ‘’φωνές’’ του Αστέρα για οφσάιντ στο 2-1 του Αλμυρού. Οπότε ο ρέφερι Νικολακάκης έπαιξε συνολικά(με το δικό μου χρονόμετρο) κοντά στα 11 λεπτά συνολικά.

Στα βαθμολογικά τώρα, πάει και η 25η στροφή, ο Αλμυρός παρέμεινε στο -1 από τη κορυφή(Ζαρός) και τώρα ξανά στο Γάζι υποδέχεται το Κεραυνό, ο Ζαρός την ίδια ώρα θα φιλοξενεί τον ΟΦΑ. Ενώ ο Αστέρας παρά την ήττα του, έχει εδραιωθεί στη 5άδα μέσα, και τώρα θα αντιμετωπίσει στη Μυρτιά τις Δαφνές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook