Το ”ξένο” γκολ, τα δυο ”Χ” είναι αυτά που ”ανέβασαν” τον ΕΓΟΗ!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το ντέρμπι του ΕΓΟΗ με τις Ασίτες.

Πολλές φορές η ειρωνεία της τύχης περνά τα όρια της! Ντέρμπι κορυφής και ιδιαίτερα κομβικό για τον ΕΓΟΗ η Σαββατιάτικη του συνάντηση με τις Ασίτες στη Βαγιά. Οι πρωτοπόροι προέρχονταν από τη 2ητους ήττα συνολικά, και αυτή όμως εντός έδρας, και δεν ήθελαν να ‘’τσαλακωθεί’’ συνεχόμενα η ξέφρενη πορεία τους.

Ο ΕΓΟΗ είχε χάσει τη 2η θέση, ήταν στη 3η,ήθελε τρίποντο, να πάει μετά(τη Τρίτη) στον Άγιο Μύρωνα(εξ αναβολής με Ραύκο) να διεκδικήσει το καλύτερο, έτσι ώστε για τα δικά του συμφέροντα, να ξεκαθαρίζει το θέμα ανόδου.

Η ομάδα της Βαγιάς όπως και να είναι, πέρασε μια μικρή τρικυμία από το όλο θέμα του θανάτου του πρώην προέδρου της. Πλέον ο ΕΓΟΗ βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο του, την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Τον ‘’βόλεψε’’ πολύ και το αποτέλεσμα του ΠΑΝΟΜ αλλά και η ισοπαλία στην Αγία Βαρβάρα.  Οι παίχτες του ΕΓΟΗ έπαιξαν με πάθος και τσαμπουκά, έτσι για πάρτη τους, και για τη φανέλα που φοράνε! Επιστρέφω τώρα στο πρόλογο μου.

Η ντερμπάρα πήγαινε για ‘’Χ’’ καλή εικόνα και οι δυο, ευκαιρίες εκατέρωθεν, δοκάρι με Βενιανάκη (79’) για τους γηπεδούχους. Ο ρέφερι(Σφακιανάκης) θα κρατούσε 4 λεπτά έξτρα χρόνου. Στο… 94’ λοιπόν από εκτέλεση φάουλ του(μεγάλου παίχτη) Σκαλιδάκη ο Σταυρακάκης με κεφαλιά ”καρφώνει” τη μπάλα στα δίχτυα των Ασιτών!

Αυτογκόλ και τέλος, αυτογκόλ που γράφει ιστορία. Τα έχει και αυτά το ποδόσφαιρο ρε παιδιά. Θυμάμαι, κοίταξα εκείνη τη στιγμή το πάγκο των Ασιτών. Του Τάκαρου το μουστάκι γέμισε… ιδρώτα!

Όσο για το κόουτς Τσερεβελάκη, είχε.. δαγκώσει τα χείλη του! Δε το συνηθίζω, αλλά να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο ακόμα παίχτη, το τερματοφύλακα των πρωτοπόρων, το Χότζα, έκανε εκπληκτικό ματς, έβγαλε πολλές φάσεις, δε του άξιζε του ίδιου τέτοιο… φινάλε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook