Αυτό θα πει γειτονιά και ντέρμπι!

Τα γειτονικά ντέρμπι δε κοιτούν ποτέ θέσεις και κατάσταση των εκάστοτε ομάδων. Και γενικά βέβαια κάθε λογής ντέρμπι. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr για το ντέρμπι των Ασιτών με τον Ραύκο.

Οι Ασίτες ήδη πρωταθλήτριες, ο Ραύκος από την άλλη ήδη σωσμένος, για άλλους με θετικό συντελεστή για φέτος, για άλλους όχι. Το σίγουρο είναι πως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε έναν διαφορετικό Ραύκο. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, με μεταγραφές ουσίας και μετρημένες.

Και το χωριό να μην έχει γυρισμένη πλέον τη πλάτη του στη… δικιά τους ομάδα, σωστά πράγματα δηλαδή!

Μεγάλο όφελος ότι πλέον οι… μονομαχίες των δυο γειτόνων παίζονται μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Πάνε τα χρόνια που δικαίωναν όσους πόνταραν και κέρδιζαν ότι θα γίνονταν επεισόδια. Το Σάββατο μόνο σε μια στιγμή(δέκα δευτερολέπτων) υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο με παίχτη και αντίπαλο πάγκο, και αυτό ήταν, εκεί σταμάτησε κιόλας. Μπράβο και στους δύο!

Όσον αφορά το παιχνίδι που έχει περάσει ήδη στην ιστορία. Έπαιξαν εκατέρωθεν με σημαντικές απουσίες. Από το Ραύκο έλειψαν οι Κυριακάκης(τιμωρημένος) και Σταματάκης(τραυματίας),ενώ από την άλλη, ο Χρηστάκης ήταν και αυτός τραυματίας. Στη ροή του σκορ, προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, πήγαν με σκορ(1-2) ανατροπής στα αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι. Δοκάρια και οι δυο στην επανάληψη, έγινε προσωρινά το 2-2,αλλά η είσοδος του Τσερεβελάκη ήταν καθοριστική.

Ο ‘’Γερμανός’’ των Ασιτών με δυο τέρματα έγειρε τη πλάστιγγα οριστικά προς Ασίτες μεριά!

Επίσης ο νεαρός Βατσινάς των πρωταθλητών έβγαλε πολλά πράγματα στο γήπεδο, δείχνει ότι μπορεί να χαράξει καλή πορεία. Τώρα πλέον στις Ασίτες σκέφτονται τη φιέστα-απονομή τίτλου στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Η σημερινή διοίκηση με συνεργασία πάντα με το κόουτς Νίκο Τσερεβελάκη κάνουν αργά και σωστά βήματα στην ομάδα. Άλλωστε όλοι θυμούνται στο χωριό τους πως έχουν στοιχήσει στις Ασίτες τα… μεγάλα και απότομα ‘’ζάλα’’…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook