Άλλο ντέρμπι, και άλλο απλό παιχνίδι!…

“Και είμαστε ακόμα στην όγδοη στροφή, δεύτερος γύρος, δεύτερη φάση, συντελεστές, και πλέι οφ στο… ηλιοβασίλεμα”.Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Δεν έδειξαν και το καλύτερο τους πρόσωπο Αλμυρός και Μπάρτσα στο μεταξύ τους ντέρμπι το Σάββατο.

Το πιστεύω και εγώ, η δύναμη τους και φέτος είναι αρκετά μεγαλύτερη! Αφήστε που η ομάδα της Φορτέτσας φτιάχνει παράδοση τα τελευταία χρόνια στην έδρα του αντιπάλου της! Ξέρουμε επίσης πως συνήθως τα ντέρμπι κρίνονται σε άλλα στοιχεία, στη δύναμη, στη σκοπιμότητα ,σε κάποια λαθάκια ίσως.

Και όποιος ψάχνει τη ποιότητα, τη… μπαλάρα, τα πολλά πολλά, θα πρέπει αλλού να τα αναζητήσει αυτά! Η… μπίλια θα μπορούσε να είχε κάτσει παντού, η Μινωική σκόραρε από τα… αποδυτήρια, με το γκολτζή της φέτος Γουργιώτη(4’ 0-1) και θα μπορούσε να είχε κάνει και άλλο γκολ με το Λέσι(20’) και να είχε καθαρίσει το ματς από το ημίχρονο.

Στην επανάληψη τώρα, οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλύτερη αυτοπεποίθηση, έπαιξαν καλύτερα, και έγιναν απειλητικοί. Τίποτα όμως από ουσία, και στο 70’ εάν ο Χελά το πέναλτι δε το έστελνε στο δοκάρι, πάλι η ομάδα του Κρασανάκη θα είχε δέσει το τρίποντο!

Έχει βέβαια παίχτες με εμπειρία και ποιότητα ο Αλμυρός, και με ποδοσφαιρικό εγωισμό, δε το παράτησαν το ματς. Και αφού στο… 91’ ο Διγενής με γκολ – υπογραφή δικιά του, πέτυχε την ισοφάριση(1-1), θα μπορούσε να είχε έρθει η ολική ανατροπή παρακαλώ! Η στρογγυλή θεά από το σουτ του Τριανταφυλλάκη(93’) πήγε  και… τράκαρε με το δοκάρι!!!

Είναι σπουδαίες ομάδες και οι δύο, οι φίλαθλοι τους πρώτα, αλλά και οι φίλοι του καλού ποδοσφαίρου γενικότερα, πρέπει να τις… προτιμάνε και να πηγαίνουν στα παιχνίδια τους. Βαθμολογικά τώρα, τη Μινωική την ακολούθησε και ο Ρούβας στο… αποτέλεσμα, απλά εκεί που θα συνέχιζαν οι δυο τους στη κορυφή, απέκτησαν και τρίτο στη παρέα!

Τη Δόξα, που κερδίζοντας στα Μάλια, εκμεταλλεύτηκε τις… απώλειες τους. Και αισίως φτάσαμε στην 8η αγωνιστική, και οι δυο εκ των τριών συγκάτοικων θα τα πουν από κοντά!

Η Δόξα θα φιλοξενήσει το Ρούβα, την ομάδα της Γέργερης, που συνεχίζει να παίζει στα εντός, ως τυπικά… γηπεδούχος! Την ίδια ώρα όπου η ομάδα της Φορτέτσας θα υποδεχτεί στο ”κάστρο” της το ΠΑΝΟΜ. Και να σας θυμίσω κάτι ακόμα; Στη Γαλιά έκανε η Μινωική τη πρώτη της ήττα! Πολλά… θαυμαστικά θα μου πει κάποιος ότι συνάντησε στο κείμενο!

Με τόσο ενδιαφέρον όμως; Και είμαστε ακόμα στην όγδοη στροφή, δεύτερος γύρος, δεύτερη φάση, συντελεστές, και πλέι οφ στο… ηλιοβασίλεμα!

Τι, πως είμαι σίγουρος για τα πλέι οφ; Καλά δε δικαιούμαι να έχω την άποψη μου… τη σίγουρη;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook