Πέταξε το… Σκούφο της η Ομόνοια στο τέλος!

“Αυτή κι αν είναι κίνηση… ματ στη σκακιέρα του Γιώργου Ποντίκαλη”…! .Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Αυτή κι αν είναι κίνηση… ματ στη σκακιέρα του Γιώργου Ποντίκαλη!

Ο κόουτς της Ομόνοιας έριξε στο παιχνίδι  στο 89’ τον Αλέξη Σκούφο, και εκείνος ο… μπαγάσας σκόραρε στο 93’ και να το 3-2 με σούπερ ανατροπή της ομάδας της Καλλιθέας! Και ήταν η πρώτη φορά, και η τελευταία, που είχε πάρει προβάδισμα η γηπεδούχος ομάδα.

Τις άλλες δυο είχε προηγηθεί ο Ανθεστίων, μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, κάνει καλή δουλειά ο κόουτς Ζερβίδης, και με ομαδική δουλειά, θα διατηρείται ένα σοβαρό και καλοδουλεμένο σύνολο.

Το ματς ήταν απλά… ματσάρα, που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και η χαμένη ομάδα! Δοκάρι νωρίς για τους γηπεδούχους(6’ Πανταγάκης) και στη πρώτη επίσκεψη της ομάδας του Θραψανού στο 18’ να και το 0-1 από τον Μεμοτσέλα! Σκορ ημιχρόνου αυτό, ιδανική επανάληψη έμοιαζε από την αρχή για τους γηπεδούχους, ισοφάρισαν στο 49 με το Πoντίκαλη(1-1), και ξανά(το 2-2) με τον Πανταγάκη(68). Από την άλλη τώρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί και πάλι με 1-2 στο 56 με το Φωτόπουλο, και από το… πουθενά θα μπορούσαν να κάνουν το… 2-3 παρακαλώ! Γιατί το αναφέρω έτσι; Γιατί από εκτέλεση φάουλ του Μαζοκοπάκη(88) η μπάλα πήγε… χαλαρά στο κάθετο δοκάρι! Και ενώ ο Κατσουλάκης νόμιζε πως η μπάλα θα κατέληγε άουτ, και θεωρώ πως από το… θόρυβο στο δοκάρι τρόμαξε κιόλας!

Δε το γράφω ειρωνικά εννοείτε. Οι νικητές έφτασαν στους 15 βαθμούς, και ανέβηκαν παραπάνω στο σχετικό πίνακα.

Παράλληλα πήγαν στα τέσσερα ματς το αήττητο σερί τους. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από δυο εντός έδρας ήττες, έχασαν ξανά, και ευελπιστούν σύντομα να επιστρέψουν στο θετικότατο σερί που είχαν πριν από τις απώλειες αυτές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook