Συμμετοχή σε όλα τα γκολ του Μαραθώνα ο Δερμιτζάκης

“Το παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αλμυρού είχε μόνο έναν… Κώστα Δερμιτζάκη”! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Να και το Μαραθώνα λίγο πριν τη κορυφή! Πήρε και το ντέρμπι με την Ομόνοια και η… ήρεμη δύναμη φέτος, κάνει τον κόσμο στα Καλέσα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Το παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αλμυρού είχε μόνο έναν… Κώστα Δερμιτζάκη! Ποιότητα ο άνθρωπος, από κόρνερ του, ο Κατσουλάκης πέτυχε αυτογκόλ(0-1 στο 37’). Από μπαλιά-μισό γκολ. ο επίσης ποιοτικός Μερκουλίδης(κόλλησε τη μπάλα στο κοντρόλ), έκανε το 0-2 στο 74′.

Και από το σημείο που.. . σέρβιρε ο Κώστας το δεύτερο, πέτυχε ο ίδιος με… λόμπα το 0-3 στο 78′. Κομβικό σημείο του παιχνιδιού(δε κρίνω την απόφαση του διαιτητή) θεωρώ πως ήταν το 12ο λεπτό. Κόκκινη στο Περβολαράκη επειδή(όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος) χρησιμοποίησε τον αγκώνα με βάναυσο τρόπο ως όπλο.

Και η Ομόνοια συνέχισε με δέκα, αριθμητικό μειονέκτημα, και αύξηση των νεύρων. Βέβαια και ο Μαραθώνας έχασε το Μανόλη Αναγνωστάκη, αλλά στο επόμενο ματς, αφού μπήκε στο γήπεδο να πανηγυρίσει το 0-2, βρισκόμενος ήδη στο πάγκο αφού είχε βγει ως αλλαγή!

Οι γηπεδούχοι έδωσαν το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, και σταμάτησε το αήττητο σερί που είχαν εδώ και  τέσσερις αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Μαραθώνας πήγε το ίδιο σερί στα τέσσερα ματς! Και σε αυτήν την αγωνιστική κράτησε ανέπαφη και την εστία του.

Κάτι ακόμα από στατιστικά, η Ομόνοια θα πάει τώρα στους Βόρρους, και ο Μαραθώνας θα υποδεχτεί τις Ελπίδες. Παίρνει πραγματικά φωτιά η Α2 γενική είναι η αναφορά μου τώρα.

Και όσο θα βγαίνουν και κάτι… αλλόκοτα(που θα τα βλέπουμε συχνά) αποτελέσματα, οι μάχες θα είναι σώμα με σώμα! Καλή συνέχεια παιδιά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook