Καλά Χριστούγεννα… για την ΑΕΚατσαμπά!

“Η… Εξόρμηση κέρδισε μετά από καιρό και έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά που μας αποχαιρετά”.Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Πολύ όμορφα και ζεστά Χριστούγεννα θα περάσουν στην ΑΕΚ! Η… Εξόρμηση τους κέρδισε μετά από καιρό, από τη πρεμιέρα είχε να το κάνει αυτό, και έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά που μας αποχαιρετά.

Τότε είχε κάνει το 1-0 με τις Ασίτες, τώρα πάλι στο Καρτερό, επιβλήθηκε με 4-1 του ΠΑΝΟΜ. Χαμογέλασαν όλοι, χαμογέλασαν… και τα μουστάκια του φίλου μου του Μάκη του Καζάκου! Δυνατός ο ΠΑΝΟΜ ως ομάδα, με στοιχεία Μαλιώτικα, δύναμη, τσαμπουκά, αποφασιστικότητα. Αυτοί που έχουν απομείνει και μάχονται για τον αθλητικό τους πρέσβη στα Μάλια, δίνουν δύσκολη μάχη, θέλουν στήριξη, αλλά θα τα καταφέρουν.

Με καλή θέληση το γράφω, δεν αξίζουν τα Μάλια χωρίς ποδοσφαιρική υποδομή, χρειάζεται μια συνέχεια. Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ, αν και δικαιοσύνη δεν υπάρχει για μένα στο γήπεδο.

Όμως ο ΠΑΝΟΜ δεν έπαιξε ως ομάδα της τεσσάρας. Προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες, στατιστικά δε δέχονταν εύκολα γκολ, ένα(γκολ)  στα προηγούμενα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Και όμως ο τερματοφύλακας τους Φανουράκης, μάζεψε τέσσερις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του. Ας μου επιτραπεί να αναφέρω και ένα μικρό σχολιάκι για το παίχτη-ηγέτη του ΠΑΝΟΜ τον Μανόλη Κατσούλη.

Μεγάλη μορφή, τον θαύμαζα, και τον… παρατηρούσα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την ΑΕΚ! Φυσιογνωμία, και ποιοτικός παίχτης, από τις… ατραξιόν της κατηγορίας. Επίσης στο Κατσούλη μου άρεσε ακόμα και ο τρόπος που… διαμαρτύρονταν, σε συμπαίχτες, αντιπάλους, έως και τον διαιτητή! Επιστρέφω στους γηπεδούχους τώρα, δείχνουν ότι ξέρουν καλά που βρίσκονται, πως υπηρετούν απλά την.. ΑΕΚατσαμπά!  Παρά τις δυσκολίες τους, διοίκηση, προπονητής, παίχτες και οι όποιοι φίλαθλοι παραμένουν πιστοί, παλεύουν καθημερινά για την ομάδα.

Βοηθάει πολύ και δυναμική που υπάρχει από το καλοκαίρι στην ακαδημία της ΑΕΚ, ταιριάζει και εδώ το σλόγκαν… ‘’Ερχόμαστε’’! Ευκαιρία να αναφέρω κάτι και για το κόουτς και κατά πολύ ‘’παιδί’’ της ΑΕΚ. Το Γιάννη Μεσσαριτάκη, ας τον προσέξουν ως κόρη οφθαλμού εκεί, και με τις ανάλογες προϋποθέσεις, ας τον έχουν όσο πιο πολλά χρόνια στο πάγκο της ομάδας τους, θα τους δικαιώνει ο Γιάννης! Όπως βλέπω να προχωράει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΝΟΜ θα τα καταφέρει να πλασαριστεί στη πρώτη 5άδα, της… παραμονής, το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;

Γιατί απλά οι από κάτω πέντε ομάδες, στη συνέχεια θα δώσουν άλλη μάχη για την… παραμονή! Σωστά!

Η ΑΕΚ στη β φάση, θα παλέψει για τη παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που της έχει γίνει συνήθεια άλλωστε, συν οι παρουσίες στο πάλαι ποτέ Περιφερειακό πρωτάθλημα. Λοιπόν, καλές γιορτές, με υγεία σε όλους, καλή χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook