Κλειδώνει 5άδα η Μπάρτσα, αδικεί η θέση τον Ραύκο

Παίρνοντας το ‘’διπλό’’ στα Μάλια τη προηγούμενη αγωνιστική, έκανε και το τρίποντο στον Άγιο Μύρωνα η ‘’Μινώικα’’, δείχνει πλέον ξεκάθαρα πώς ‘’χτίζει’’ με σιγουριά τη θέση της στη πρώτη 5άδα. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Παίρνοντας το ‘’διπλό’’ στα Μάλια τη προηγούμενη αγωνιστική,  έκανε και το τρίποντο στον Άγιο Μύρωνα η ‘’Μινώικα’’, δείχνει πλέον ξεκάθαρα πώς  ‘’χτίζει’’  με σιγουριά τη θέση της στη πρώτη 5άδα.

Καθοριστικό παιχνίδι, αλλά όχι πως τελειώνουν εκεί τα πράγματα, είναι αυτό που έχει μπροστά της, στην επιστροφή στην έδρα της, υποδέχεται τον Ρούβα.

Παίζει… μπάλα η ομάδα τους και χωρίς… διαστημικά πράγματα, προσφέρει καλά διαστήματα, παίρνει ουσία και οι αριθμοί λένε, σχεδόν πάντα, την αλήθεια!

Ο Ραύκος, όπως τον είδαμε και το Σάββατο, κάπου αδικεί εαυτόν. Νεκρά διαστήματα;  Έλλειψη καθαρού μυαλού σε καίρια σημεία; Είναι πολλά, αλλά έχει δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Είναι βέβαια και σε έναν πολύ δύσκολο 2ο όμιλο, ας μη το ξεχνάμε και αυτό. Πάντως δείχνει θετικό για την ομάδα ότι αντιδρά, δεν επηρεάζει ο ένας βαθμός στο  ‘’ταμείο’’  έως τώρα, ούτε η τελευταία θέση. Καταρχάς στοιχείο της καλής δουλειάς;  Πάλεψαν το ματς, με αντοχή σε τεχνικό και ψυχολογικό κομμάτι, μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Εάν καταφέρουν κάπου να αποβάλουν κάποια στοιχεία εκνευρισμού, θα πάρουν περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Κάποια πράγματα τώρα ποιο συγκεκριμένα από το 1-3 του περασμένου Σαββάτου.

Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος, η Μινωική πήγε με σκορ ασφαλείας στα αποδυτήρια. Αυτή αυξήθηκε (η ασφάλεια) με το 0-3 να διαμορφώνεται στο δεκάλεπτο της επανάληψης. Κουτσάκης, Λέσι, Νικηταράς οι σκόρερ της.  Με ταπεινή άποψη, θεωρούμε πως οι δύο από τις τρεις αλλαγές του κόουτς Χρήστου Καργιώτη, έπιασαν τόπο σε απόλυτο βαθμό. Ο Ραύκος έκανε πολύ καλό β’ ημίχρονο. Κυρίως μετά το 70’, κυριαρχούσε ολοένα και περισσότερο.

Ο νεαρός Βατσινάς (εκ των αλλαγών!) πέτυχε γκολ-ποιότητας του, στο 75’. Το γκολ που έφαγε βέβαια η Μινωική, θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως ξεκίνησε από λάθος παίχτης της (Τσαφαντάκη) λίγο πριν το κέντρο, και στη συνέχεια και σε δεύτερο χρόνο, βγήκε το τετ α τετ του σκόρερ του Ραύκου. Ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν και να μειώσουν κι άλλο το σκορ, αλλά δε θα χαρακτηριστεί υπερβολή, εάν γραφτεί πως θα μπορούσαν να πάρουν και κάτι παραπάνω από το ματς τελικά.

Υβριστικά σχόλια που ακούσθηκαν απ έξω από το γήπεδο, αποτελούν φυσικά μεμονωμένο περιστατικό και δεν εκφράζει τον υπόλοιπο κόσμο των γηπεδούχων. Αλλά προφανώς θα έχει επιπτώσεις προς το Ραύκο, αφού υπήρξε τόσο μικρό διακοπή του αγώνα, αλλά καταγράφηκαν επίσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook