Καλές γιορτές… και για τους δυο

Mε ιδανικότατο τρόπο τέλειωσε (αφού σταματάνε τα πρωταθλήματα) η χρονιά για τον Ανθεστίωνα. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Mε ιδανικότατο τρόπο τέλειωσε (αφού σταματάνε τα πρωταθλήματα) η χρονιά για τον Ανθεστίωνα. Η ομάδα του Θραψανού, όχι μόνο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά ψαλίδισε τη διαφορά με τη κορυφή και κέρδισε τους πρωτοπόρους, μέσα στην έδρα τους.

Που σημαίνει; Τόνωση και στη ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι, ταλαιπωρούνταν από απουσίες, αναγκαστικά τα σχέδια του φιλόδοξου… Φιλοξενίδη, είχαν αλλάξει και αναγκάστηκε να ανακατέψει αρκετές φορές την τράπουλα. Τα έχουν όμως αυτά τα ερασιτεχνικά σωματεία. Εδώ ακούγαμε τον προπονητή των νικητών το Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, να τονίζει πως εκεί που η ομάδα του, είχε ανοδική πορεία, ήρθε το… λιομάζωμα, και ήρθαν και τα πάνω κάτω!  Όσο τώρα για το ματς;

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν καλύτερα και συνολικά το πρώτο μέρος τους ανήκε, πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια για ημίχρονο. Ο Τρουλάκης (Ανθεστίων) ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο τέρμα (27’) και ο ίδιος έμπειρος παίχτης, μπήκε στους… MVP της αναμέτρησης! Παρόλα αυτά, στο πρώτο μισό, οι ευκαιρίες, ήταν μοιρασμένες. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι  έκανα καλύτερη επανεκκίνηση, φτάνοντας στην ισοφάριση, με το νεαρό τους Βρυσανάκη να σκοράρει καταθέτοντας… πειστήρια του ταλέντου και της ποιότητας του.

Οπότε το ματς πλέον έπαιρνε περίεργη κατεύθυνση.  Το πίστευαν το ματς όμως οι του Ανθεστίωνα, είχαν πεισμώσει(μάλλον από διάφορα σχόλια) και έψαχναν τις απαντήσεις τους. Με ενέργεια Τρουλάκη(80) ο Δρακούλης έδινε ξανά προβάδισμα (1-2) και ήρθε ο Σταυρακάκης (90) με τον απλό (τον κάνει αυτός) του τρόπο να γράφει το τελικό(1-3) αποτέλεσμα.

Το Αθλόπολις φυσικά διατηρήθηκε στη κορυφή, εκεί θα κάνει Πρωτοχρονιά, απλά βλέπουμε πλέον Κεραυνό και Ανθεστίων να είναι ποιο κοντά του. Όλα αυτά, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και την άτυπη ανάδειξη του… πρωταθλητή χειμώνα! Τι θα δούμε με τον Ανατολή του 2016; Μα φυσικά τη… ντερμπάρα μεταξύ των… Ανθεστίων και Κεραυνού!

Την ίδια ώρα (αγωνιστική) που το Αθλόπολις θα πάει μέχρι τους… Βώρρους. Στο Αθλόπολις βέβαια κάτι πρέπει να κάνουν με το γήπεδο του Αλμυρού. Δε γίνεται έτσι, δυο ήττες έχουν και οι δυο εκεί, από Κεραυνό και Ανθεστίων!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook