Ένας Καζαμίας… στα γρήγορα

Η στήλη θα δημιουργήσει έναν… μικρό καζαμία, έτσι για το καλό του χρόνου και τίποτα παραπάνω! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Η στήλη θα δημιουργήσει έναν… μικρό καζαμία, έτσι για το καλό του χρόνου και τίποτα παραπάνω!

 Έχοντας επαφές με μερικούς… μελλοντολόγους εδώ στο Ηράκλειο, μάθαμε γεγονότα που θα κλέψουν τη παράσταση μέσα στο 2016 που έρχεται σε λίγες ημέρες.

Πρωταρχικός σκοπός βέβαια, είναι να μειωθούν στο ελάχιστο οι λίγοι ευτυχώς… καλικάντζαροι που τριγυρνάνε ανάμεσα μας! Στην ανατολή του νέου έτους, η είδηση είναι πως τα γραφεία της ΕΠΣΗ και του ΣΔΠΗ, θα συστεγαστούν σε ένα σύγχρονο χώρο… δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο! Θα έρθει πρόγραμμα και οικονομικά πακέτα, όπου όλα τα ξερά γήπεδα, θα καλυφθούν με πλαστικό χλοοτάπητα.

Την ίδια ώρα όπου θα δημιουργηθούν συνολικά στο νομό Ηρακλείου, πέντε νέα γήπεδα, με δυνατότητα βιντεοκάμερας και ηλεκτρονικού εισιτηρίου! Ακόμα θα έρθει λέει εντολή από την ΕΠΟ, που θα προβλέπει το γκολ-ξαφνικό θάνατο στο τελικό του κυπέλλου από εφέτος, σε μια πιθανή παράταση φυσικά. Στις εκλογές της ΕΠΟ, πρόεδρος αναδεικνύεται ο… Γιάννης Τσίχλας, έχοντας την απόλυτη στήριξη όλης… τσι Κρήτης!

Το ποδόσφαιρο όπως καταλαβαίνετε, γυρίζει σελίδα, από την 8 πάει στην 9, μέχρι το εξώφυλλο, έχουμε καιρό ακόμα! Έρχονται επιτέλους χρήματα προς τους παράγοντες των σωματείων. Βέβαια λόγο… Capital control θα τα παίρνουν με δώσεις! Και βγάλεεεε!!!  Δημιουργείται, επιτέλους, σχολή παραγόντων στο Ηράκλειο.

Εθελοντικά επιθυμούν να διδάξουν ο Βασίλης Κουβίδης, ο Τέλης Καρασάββας, ο Παναγιώτης Φρυσούλης και ο Γιώργος Μαγκουσάκης.  Ζήτω η λεωφόρος Δημοκρατίας δηλαδή!

Τα μαθήματα ολοκληρώνονται επιτυχώς(εμένα μου λες!) και κατά την ώρα των διαγωνισμάτων και αποτελεσμάτων, δυστυχώς… πέφτει το ηλεκτρονικό σύστημα (όπως της Νέας Δημοκρατίας ένα πράγμα!) και έτσι… τα τελικά αποτελέσματα και τους επιτυχόντες, δε θα τα μάθουμε ποτέ!…

Καλή χρονιά λοιπόν, και για το τι θα συναντήσουμε στους 12 μήνες που έχουμε μπροστά μας, φτάνει να τους αφήσουμε να κυλήσουν και όλα τα άλλα θα φανούν στη πράξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook