Ερωτευμένο… με τον τίτλο το φετινό Αθλόπολις!

Το φετινό Αθλόπολις συνεχίζει να προελαύνει! Κορυφή στην Α2 και πάει φουλ για τίτλο. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Το φετινό Αθλόπολις συνεχίζει να προελαύνει! Κορυφή στην Α2 και πάει φουλ για τίτλο.

Μια ημέρα πριν τη περιβόητη ημέρα των… ερωτευμένων (!), έκανε ακόμα μια νίκη τίτλου, επικρατώντας με 1-3 της Ομόνοιας.

Νεαρό στοιχείο στο ρόστερ, παίχτες με πολύ εμπειρία επίσης και έναν προπονητή, τον Φιλοξενίδη,  που το αγαπάει το αντικείμενο, δουλεύει και με ήρεμες συνθήκες, που τις έχει στο Αθλόπολις, παράγει έργο και φτιάχνει το ξεχωριστό δικό του… βιογραφικό! Ο Δερμιτζάκης, πέτυχε(0-1) μια… γκολάρα-όλα τα λεφτά!

Ο έμπειρος Φούλγκερ, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη φάση αυτή. Η Ομόνοια, μπορεί κάποιος να μη το δεχτεί αυτό λόγο σκορ, αλλά έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Γιώργος Ποντίκαλης από τη μεριά του, έχει κάνει καλή δουλειά, παίζει μπάλα με ορθό τρόπο. Αυτός ο Γεωργαλάς, ίσως να έκανε τη καλύτερη του, μέχρι την επόμενη, εμφάνιση με την Ομόνοια.

Εάν η ομάδα της Καλλιθέας, (και της ΝΟVA βέβαια!), είχε ποιο εύκολα το γκολ, και το Σάββατο, αλλά και γενικότερα, θα είχε καταφέρει και άλλα πράγματα.

Η Ομόνοια βλέπει πως μπορεί την άνοδο, την διεκδικεί, χωρίς άγχος, πλεονέκτημα αυτό, θα επιδιώξει τη πρώτη της, ιστορική παρουσία του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Λυκούδης επίσης του Αθλόπολις, έκανε καλό ματς, πετυχαίνοντας ένα γκολ και έχοντας και ένα δοκάρι. Ο… κοντός των πρωτοπόρων, έφυγε… λυπημένος για μπάνιο στο 60ο λεπτό, δεν πέτυχε τέρμα, του ακυρώθηκε ένα με οφσάιντ! Αν τώρα κάποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο… κοντός, παράκληση, να μη διαβάσει το άρθρο αυτό!!! Χα, χα, χααα!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook