To θέλει και δείχνει πως το μπορεί ο Μαραθώνας

Η κλεψύδρα και στην Α2 τελειώνει σιγα σιγά, 21η αγωνιστική και οι ομάδες έχουν μπει στη τελική ευθεία. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Η κλεψύδρα και στην Α2 τελειώνει σιγα σιγά, 21η αγωνιστική και οι ομάδες έχουν μπει στη τελική ευθεία.

Στο Μαραθώνα το ξέρουν καλά, βλέπουν πως μπορούν να μπουν στη διαδικασία των πλέι οφ της 3ης προνομιούχας θέσης. Με ήρεμο(το έχουμε ξανά γράψει) παιχνίδι, πήρε αυτό που έψαχνε στο Καρτερό. Η ΑΕΚ, έχασε μια μάχη, όχι το πόλεμο, όμως ναι, το ξέρουν και τα μέλη της, δύσκολα θα αποφευχθεί η μάχη των… πλέι άουτ. 

Δεν είναι καταστροφή τίποτα για την ΑΕΚ, το ήξεραν οι άνθρωποι της πως η φετινή σεζόν θα ήταν δύσκολη, με δεδομένο πως την ύστατη ώρα, ξεπεράστηκαν σορία προβλημάτων και η ομάδα του Κατσαμπά μπήκε στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει… εγκαταλειφτεί από πολλούς, δε το αξίζει, καλό θα είναι όμως, όταν κάποτε η κιτρινόμαυρη ομάδα πάρει τα πάνω της, να μη ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι… φίλοι της  και να δείχνουν τάχα μου, τάσεις… συμπόνιας και συμπαράστασης.

Πάμε τώρα να δούμε τι έγινε στο…. 96λέπτο της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στο Καρτερό. Ο Μαραθώνας είχε ιδανικό πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο σκορ(0-1  στο 30’ ο Κατσουλάκης) αλλά από κει και πέρα… σπατάλησαν οι παίχτες του αρκετές φάσεις. Με αποκορύφωμα τα δυο δοκάρια.  Οπότε στο ημίχρονο αντί ενός ‘’καθαρού’’ προβαδίσματος υπέρ του ο φιλοξενούμενος, οδηγήθηκε μαζί με την ΑΕΚ στα αποδυτήρια με το εύθραυστο σκορ.  Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, συνέβαλε πολλά η είσοδος του Σιδηρόπουλου στην ανάπαυλα.

Είχαν περισσότερη κατοχή, πλησίαζαν στη περιοχή, αλλά δεν απειλούνταν και πολύ ο τερματοφύλακας του Μαραθώνα.  Στο 58’ ο Μαραθώνας μένει με δέκα, με 2η κίτρινη έφυγε πρόωρα ο Αναγνωστάκης. Οι… κάρτες του; Αφήστε το καλύτερα!

Η πρώτη στο πρώτο μέρος, γιατί κλότσησε μακριά τη μπάλα και η άλλη, επειδή… έπιασε τη μπάλα… χωρίς ακόμα να καταλάβει κανένας… γιατί το έκανε αυτό το… ‘’βραχάκι’’ μας!

Στην ΑΕΚ, καλοβλέπουν θετικότατα την αριθμητική υπεροχή,  αλλά η… υπεροχή τους, δε δίνει κάτι ουσιαστικό. Και κάπου εκεί, έρχεται το ‘’κλείδωμα’’ σε πρώτη φάση του σκορ για τον Μαραθώνα! Στο 80’ γκρέμισμα εντός περιοχής του Ροδιτάκη, πέναλτι χωρίς αμφισβήτηση από πλευράς ΑΕΚ. Ευστοχεί από τα 11 βήματα ο Βολιτάκης και να το 0-2.

Τελευταίο δεκάλεπτο, διαδικαστικού χαρακτήρα είπαν αρκετοί.  Όχι όμως και οι παίχτες της ΑΕΚ. Μειώνουν με τον Καρανδινό(1-2) και να που στο φινάλε θα ζώσουν τα μαύρα φίδια τους Καλεσανούς!

Η μείωση όμως ήρθε στο 87’ και ναι μεν όλα ήταν ανοικτά, αλλά και ο χρόνος δεν ήταν απεριόριστος. Οπότε;  Κάπου εκεί… δεν ήρθε κάτι παραπάνω μετά και το τρίποντο πήγε στο ταμείο του Μαραθώνα.

Η διαιτητική τριάδα δεν είχε πρόβλημα, ρέφερι ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης, οι βοηθοί, Κώστας Τρουλινός και Πένυ Θέμελη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook