Δεν χάνει… δεν χάνεται και ο τίτλος!

Ματσάρα… ακατάλληλη για ευαίσθητες καρδιές αυτή ανάμεσα στο Αθλόπολις και τα Καμίνια. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Ματσάρα… ακατάλληλη για ευαίσθητες καρδιές αυτή ανάμεσα στο Αθλόπολις και τα Καμίνια.

Σάββατο απόγευμα στο γήπεδο του Αλμυρού και έφερε αρκετό κόσμο στη κερκίδα. Οι πρωτοπόροι, έδειξαν ξανά τα στοιχεία εκείνα που τους αποδείδουν ήδη την όλη θετική πορεία τους.

Τα Καμίνια, έχουν φτιάξει καλή ομάδα και με το πνεύμα… μαχητών που τους διακρίνει, δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν αντίπαλο τους. Με ίδιο σκορ(2-0) είχαν επικρατήσει και στο πρώτο γύρο οι πρωτοπόροι. Πάντως το πρώτο μισό, πέρασε χωρίς τέρμα. Ακόμα και η μεγάλη φάση, στο 35’ με το πέναλτι, δεν επέφερε… πεμπτουσία!

Ο Μάρκου σούταρε από την άσπρη βούλα, η μπάλα… τράκαρε στο αριστερό δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ ο ‘’κοντός’’, σκόραρε αλλά… ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οπότε περιμέναμε πλέον την επανάληψη, να δούμε εάν και πότε θα λύσουν… τις διαφορές τους οι δυο ομάδες! Να προσθέσουμε εδώ, πως έγιναν και μερικά… μαρκαρίσματα… που έκοβαν τις ανάσες!

Με γκολ-φάουλ στο 76’ ο Λυκούδης(κάνει καλό πρωτάθλημα) έφερε το 1-0. Η πορεία της μπάλας, πρέπει να βρήκε στο τείχος πριν… αιφνιδιάσει τον κατά τα άλλα εξαίρετο τερματοφύλακα των Καμινίων τον Σαμαριτάκη.

Οι γηπεδούχοι, ήταν πιο απειλητικοί, αλλά το εύθραυστο 1-0 παρέμενε. Και ήρθε η φάση στο 85’ που παραλίγο να… δικαίωνε τον κόουτς του Αθλόπολις!

Σε χαμένη φάση των παιχτών του ο Φιλοξενίδης σχολίασε, πως έρχεται μια ισοφάριση στο 90’ και… τέζα όλοι! Λοιπόν, στο 85’ από σουτ του Παπουτσάκη των φιλοξενούμενων… η μπάλα τράκαρε στη συμβολή των δοκαριών του Αθλόπολις!

Μετά όλα τέλειωσαν στην εκπνοή. Ο Δερμιτζάκης(94’) από κοντά έκανε το 2-0 και σφυρίχτηκε η λήξη του αγώνα χωρίς καν σέντρα. Την ερχόμενη αγωνιστική, το Αθλόπολις υποδέχεται και τη Πυργιώτισσα, ενώ ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει με τη σειρά του τον Κεραυνό.

Για ορισμένες τώρα… ασχήμιες που έγιναν στο γήπεδο; Είναι σίγουρο πως ήδη το έχουν μετανιώσει οι πρωταγωνιστές τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook