Το γύρισε… μα τον Δία!

Παιχνίδι που το ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς…Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Παιχνίδι που το ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, γκολ από τα αποδυτήρια(1-0 στο 2ο λεπτό), είδε να το χάνει, αλλά οι καρδιές επανήλθαν με την ανατροπή(όχι στο στοίχημα!) σε 3-2 με δυο τέρματα του Κώστα Βολιτάκη(81 και 87) με τον σκόρερ να χτυπά από το ίδιο κομμάτι της περιοχής!

Για το Μαραθώνα όλα αυτά, απέναντι σε ένα Δία που στην επανάληψη μας έπεισε όλους πως μπορεί να φύγει από τα Καλέσα με  έναν έως δυο βαθμούς. Έχει χτυπηθεί πολύ ο Δίας από τους… παρατεταμένους τραυματισμούς παιχτών του φέτος. Και το Σάββατο, ο κόουτς Σπανάκης έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές στην ανάπαυλα.

Μπαίνοντας πάντως στην 11άδα του Δία, ο  γνωστός μας Κυριάκος Ρουμπάκης… βοήθησε τα μέγιστα με την ποιότητα του. Απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Α2, όμως για τους δυο αντιπάλους του Σαββάτου, έχουν μείνει… τέσσερις. Γιατί στο φινάλε και  Μαραθώνας και Δίας, είναι οι ομάδες που παίρνουν ξεκούραστα τρίποντα με τις δυο… άφαντες ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο μέρος, όπως θα γνωρίζεται ήδη, οι γηπεδούχοι αφού προηγήθηκαν με το καλημέρα, στη συνέχεια δεν κατάφεραν να… τελειώσουν το ματς. Οπότε αφού έμενε το εύθραυστο 1-0, έγιναν τα όσα σας καταγράψαμε παραπάνω.

Ο Μαραθώνας πήρε τη νίκη, μένει μέσα στο κόλπο των πλέι οφ της 3ης θέσης. Φτάνει να δούμε στο τέλος τι θα έχει συμβεί με βαθμούς, θέσεις, πλεονεκτήματα. Από την άλλη, ο Δίας αν έπαιρνε κάτι από τα Καλέσα, θα ένιωθε καλύτερα προς την αποφυγή των πλέι άουτ. Τη στιγμή αυτή, εκείνα μοιάζουν ως αναπόφευκτα.

Η διαιτητική τριπλέτα δεν είχε πρόβλημα, την αποτελούσαν οι Μάριος Βισκαδούρος, Στάθης Γσρεφαλάκης και Στέλιος Στεφανίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook