Έκαναν… πρόωρη Ανάσταση, θα περιμένουν και την δεύτερη τώρα!

Ζούσαν και οι δυο τους… τον δικό τους Γολγοθά! Αλμυρός και Ραύκος έπαιξαν τον τελευταίο τους, αναγκαστικό, τελικό το απόγευμα του Σαββάτου στο Γάζι. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Ζούσαν και οι δυο τους… τον δικό τους Γολγοθά! Αλμυρός και Ραύκος έπαιξαν τον τελευταίο τους, αναγκαστικό, τελικό το απόγευμα του Σαββάτου στο Γάζι.

Χρειάστηκαν 120 αγωνιστικά λεπτά, για να μάθουμε ποια ομάδα θα έκανε… πρόωρη Ανάσταση και ποια θα αποχαιρετούσε την μεγάλη κατηγορία. Ο Ραύκος, υποβιβάστηκε, ακόμα ένα πικρό… ποτήρι για τον αιώνιο πρόεδρο του, τον Γιώργο Μαγκουσάκη, τον θρυλικό Μύρο της ομάδας, αλλά φυσικά και για όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους.

Μετά από χρόνια ο Ραύκος θα αγωνιστεί ξανά στην Α2 κατηγορία. Δεν ήρθε για καμία ομάδα η καταστροφή όταν πέφτει, όλα για έναν σκοπό άλλωστε γίνονται! Το στοίχημα για κάθε σωματείο είναι η… διατήρηση μέσα στον χρόνο.  Ο Αλμυρός έκανε το δικό του πρόωρο Πάσχα, αλλά, υπάρχει και ένα αλλά. Θα περιμένει πλέον να… Αναστηθεί και ο ΠΟΑ!!!

Άνοδος της ομάδας του Ατσαλένιου στην Γ εθνική, σημαίνει παραμονή στην Α1, κάθε τι άλλο διαφορικό, θα φέρουν σύννεφα… μαύρα πάνω από το Γάζι! Στο αγωνιστικό κομμάτι, ματσάρα σας λέμε τώρα στο γήπεδο του Αλμυρού. Στο 3-3 τέλειωσε ο κανονικός αγώνας, και χρειάστηκαν επιπρόσθετα 30 λεπτά για να δούμε τι θα γίνει.

Εκεί με συνολικό σκορ 5-4 η ομάδα του Βασίλη Μιχελουδάκη πήρε τη χρυσή νίκη. Δυστυχώς και για τις δυο ομάδες… πόνεσαν πολύ… στον άσσο! Αλλά κάθε τι για μια ομάδα είναι συνολικό και καλό και κακό. Η κερκίδα σχεδόν γέμισε, με φίλους των ομάδων, αλλά και ουδέτερο κόσμο του ποδοσφαίρου. Θα σταθούμε μεμονωμένα σε δυο νεαρούς παίχτες των ομάδων.

Ο Σταυρακάκης του Αλμυρού, παίζει ακόμα ως μικρός, μπορεί να γράψει ιστορία, αλλά πρέπει να δουλευτεί και άλλο και να προσεχθεί επίσης. Σκόραρε στον τελικό. Από την άλλη, ο Βατσινάς, ο μικρός επίσης του Ραύκου. Πρέπει να προσεχθεί, έχει τα φόντα να γράψει και εκείνος ιστορία. Μας έκανε εντύπωση ο τρόπος που σκόραρε ο Βασίλης(Βατσινάς) στο φινάλε της παράτασης.

Η μπάλα έκαιγε, το σκορ ήταν στο 5-3 και εκείνος αφού του ήρθε η μπάλα στο ύψος της περιοχής, κοντρόλαρε, κοίταξε εστία και με… γραμματόσημο, την έστειλε να.. αναπαυθεί στο κουτί. Λειτούργησε ως… φτασμένος παίχτης σας λέμε, δεν είναι τυχαίο αυτό! Στον Ραύκο, στοίχησαν σίγουρα οι αλλαγές των Μακατουνάκη και Απλαδά. Ο πρώτος έφυγε με τραυματισμό στην ανάπαυλα και ο δεύτερος βάπτιζε… το παιδί του, οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να πάει και στο μυστήριο!!!

Κάτι ακόμα, ο εκνευρισμός και η απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο. Στο πέμπτο γκολ του Αλμυρού, τη… πλήρωσε ο κάδος απορριμμάτων που είναι δίπλα στο φιλοξενούμενο πάγκο! Από το… γεμάτο σουτ του κόουτς Χρήστου Καργιώτη, πήρε… φάλτσα ο κάδος και άδειασε από όλα τα σκουπίδια που ήταν γεμάτος!!!

Να πάρουμε θέση εδώ; Κόουτς κύριε Χρήστο; Κανένας δε θα σας καταλογίσει την πλήρη ευθύνη του υποβιβασμού. Δε πρέπει, δεν είναι δίκαιο. Όταν αναλάβατε εσείς, είχε ήδη χαθεί… υπέρ πολύτιμος χρόνος και έδαφος για την ομάδα σας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook