Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο

Δε σας το γράφουμε για καινούριο, το ξέρετε όλοι, δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Δε σας το γράφουμε για καινούριο, το ξέρετε όλοι, δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο!

Υπάρχει μόνο ο νόμος του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, χωρίζεται σε δυο άρθρα… όποιος σκοράρει κερδίζει. Και το άλλο λέει, όποιος χάνει ευκαιρίες… δε παίρνει τίποτα. Καταρχάς, δεν μειώνεται πουθενά η επικράτηση του Μαραθώνα. Επέστρεψε στις νίκες(2-0) μετά την ήττα στην έδρα των Ελπίδων.

Δείχνει πως και φέτος θα έχει  θετικότατη πορεία. Κώστας Τσαγκαράκης είναι αυτός! Τα Καμίνια τώρα, έφυγαν πάλι χωρίς κάτι στις αποσκευές τους. Κρατάνε τη θετική παρουσία, τι να τη κάνουν αυτή; Κάπου χρειάζεται και αυτή, γιατί εάν συνεχίσουν να παίζουν μπάλα, να δημιουργούν, έ, δε γίνεται, θα γυρίσει και ο τροχός.  Τι δοκάρια (2), τι άχαστες φάσεις, δε τους θέλει η μπάλα, αλλά σίγουρα θέλουν δουλειά και προσοχή στα τελειώματα.

Τι να κάνει και η μπάλα μόνη της; Στρογγυλή… π@@@ρνη είναι, έτσι κόουτς Χωματά; Αλλά όταν βλέπεις και το Μαυρομάτη(χρόνια πολλά Φάνη, είχε γενέθλια τη Κυριακή!) να σπαταλά το τετ α τετ μπροστά στη κενή εστία, παίρνοντας ριμπάουντ από δοκάρι, η τρέλα… πιάνει κόκκινο! 

Τα γκολ των νικητών, τα πέτυχαν δυο νεαροί και πολλά υποσχόμενα παίχτες. Ο Ρουμπάκης(36’) και ο Μουλακάκης(90’). Ο δεύτερος είχε περάσει ως αλλαγή στο 70ο λεπτό.  Η κερκίδα γέμισε, το σκέπαστρο προστάτευε από το καλοκαιρινό ήλιο. Όπως και οι VIP… θέσεις παραδίπλα στο χωράφι, ήταν και αυτές… κατειλημμένες!

Αν ρωτάτε πως ήταν η ατμόσφαιρα; Για ντέρμπι μεταξύ Μαραθώνα και Καμίνια… πρέπει άπαντες  να ήμαστε ευχαριστημένοι!

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή! Οι νικητές έφτασαν τους εννέα πόντους. Φιγουράρουν στα ψηλά. Τώρα, ο Μαραθώνας πάει Ατσαλένιο (Κεραυνός), ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί τις Ασίτες.

Πέρυσι στα Καλέσα, ο Μαραθώνας είχε πάλι κερδίσει, με 1-0, ενώ χωρίς γκολ είχε λήξει ο πρώτος γύρος στη Βαγιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook