Ισοπαλία… σε νεύρα και βαθμούς!!!

Από τους πλέον αξιόλογους σε ενδιαφέρον αγώνες που έχουμε παρακολουθήσει στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Μόλις η δεύτερη αγωνιστική και η αναμέτρηση της Μινωικής με τον ΠΑΟΚ, μας κράτησε… σε εγρήγορση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιώργου Ζερβάκη.

Ένας ρέφερι, που δυστυχώς μπήκε στο μάτι του κυκλώνα από το πρώτο λεπτό, από το πρώτο του σφύριγμα.

Φυσικά και έκανε λάθη και χωρίς υπερβολή τώρα, αν υπάρξει ένα παιχνίδι σε παγκόσμιο επίπεδο, που δε θα υποπέσει σε λάθη ο διαιτητής ή να μην είναι σύμφωνες οι ομάδες, τότε ναι, ως τιμωρία… θα πηγαίνουμε να βλέπουμε αγώνες πόλο! Χα,χα,χα!!!

Μια χαρά άθλημα είναι, χιούμορ κάνουμε, απλά δεν αντέχουμε να το παρακολουθήσουμε. Έτσι λοιπόν, με το καλημέρα, εκνευρίστηκαν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, ασχολιόνταν με τη σφυρίχτρα και μόνο κακό έκαναν έτσι στη Μπάρτσα.

Xαρακτηριστικό είναι πως και οι δυο προπονητές… δεν έβγαλαν το παιχνίδι όλο στους πάγκους τους! Ο Χατζησεβαστός απομακρύνθηκε στο 35’ στην υπόδειξη-πέναλτι του ΠΑΟΚ. Και ο Ανδριανάκης, έφυγε στο 77ο λεπτό για διαμαρτυρία.

Μάλιστα από τις φωνές του “Χατζη” τρεις νεκροί από το διπλανό νεκροταφείο… σηκώθηκαν! χαχα!

Ο ΠΑΟΚ έχοντας υψηλούς στους στόχους φέτος, σε δυο αγωνιστικές… έχει αφήσει τέσσερις βαθμούς, φυσικά και ήδη έχει σημάνει συναγερμός από το Γάζι απέξω, από την café-καντίνα του προέδρου Μπουμάκη… έως τον Κρουσώνα!

Ποιος είναι αυτός που τόλμησε… που τραγουδά και ο Γωνιανάκης. Η Μινωική τώρα, μετά το προσωρινό, με ανατροπή, προβάδισμα στους Βώρρους στη πρεμιέρα, πήρε βαθμό εκεί τελικά. Το ίδιο έκανε τη Κυριακή, αλλά με άλλα δεδομένα.

Παιχνίδι που δε μπορείς να το κερδίσεις, μη το χάσεις τουλάχιστον. Αυτό πέτυχε η Μπάρτσα, οπότε κατά την άποψη μας, έχει ξεκινήσει θετικά η κατά πολύ ανανεωμένη και με μικρότερο μπάτζετ φέτος Μινωική. Και ένα τελευταίο στοιχείο του παιχνιδιού.

Ο Δρακούλης μπαίνοντας ως αλλαγή στο 60’, σκόραρε αμέσως(1-3), ένας παίχτης που πέρυσι φόραγε τη φανέλα της Μινωικής!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook