Κρίσιμες και κομβικές οι εκλογές

Διανύουμε ήδη τον μήνα Μάιο, οπότε έχουμε μπροστά μας τις επερχόμενες εκλογές στον ΣΔΠΗ. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν αυτό να μην αποτελούσε και καμία σούπερ είδηση! Θα γίνονταν η διαδικασία και  θα εκλέγονταν η ενιαία διοίκηση του Κώστα Κουναλάκη Όμως το διάστημα αυτό είναι κατανοητό από όλους, ότι είναι ένα θέμα που δε θα περάσει στα ψηλά. 

Ποια θα είναι η στάση της ΕΠΣΗ; Ποια θα είναι η στάση πολλών διαιτητών; Αλλά και ποιες  θα είναι οι κινήσεις της νυν διοίκησης του Συνδέσμου;

Αλλά ακόμα και παλιών ανθρώπων του διαιτητικού χώρου; Εμείς αντιλαμβανόμαστε πως θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο στην όλη εκλογική διαδικασία.  Η ημερομηνία τους σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να οριστεί το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου. Για να έχει δικαίωμα ψήφου ένας διαιτητής-μέλος του ΣΔΠΗ, θα πρέπει να είναι οικονομικά εντάξει προς τον Σύνδεσμο.

Αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο από όσο γνωρίζουμε. Τώρα λοιπόν θα φανούν πολλά πράγματα μέσα από αυτή την διαδικασία. Θα πληρώσουν όλοι; Θα ενδιαφερθούν για τις εκλογές και το τι μέλει γενέσθαι;

Γιατί ξανά τονίζουμε. Κρίνονται ακόμα περισσότερα πράγματα για την μελλοντική  πορεία των διαιτητικών πραγμάτων και εξελίξεων του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Τι θα κάνουν και πως θα αντιδράσει η σειρά των…κομμένων διαιτητών μας; Άλλο ερωτηματικό και αυτό!

Ποια θα είναι η…στάση των μελών της Επιτροπής διαιτησίας; Εδώ ως στήλη, πιστεύουμε  πως είναι ένα κομβικό…μονοπάτι των εκλογών η Επιτροπή.  Για τη νέα διοίκηση, της ομαλής ή όχι  διαιτητικής πορείας επίσης. Πάντα σε συνδυασμό των συντεταγμένων της ΕΠΣΗ.

Γιατί η Ένωση είναι εκείνη που διοικεί και καθοδηγεί τα ποδοσφαιρικά και διαιτητικά πράγματα. Θα συνεχίσουμε να διχαζόμαστε και να κατρακυλάμε επάνω στο χαλί…της αντιπαράθεσης;

Ως πότε παλικάρια…θα βρισκόμαστε στην αίθουσα του ξενοδοχείου; Και από την άλλη η πόρτα του…σπιτιού σας στην Πηνειού θα παραμένει ερμητικά κλειστά; Ας θυμόμαστε πάντα το τι συνέβη σε ΟΔΠΕ και ΕΠΟ…θα βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα όλοι. Ήμαστε με την ομόνοια εμείς και όχι με τη διχόνοια.

Και επειδή ξέρουμε πως ο πρόεδρος Ομπάμα μας, είναι εκείνος που κάνει το απόλυτο κουμάντο από το μακρινό 2002(πολύ βροχή τότε στην Αγία Βαρβάρα!) στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Έχουμε να καταγράψουμε το εξής. Δουλειά και διάλογος. Στοιχεία που μπορούν να φέρουν λύσεις. Παρατηρούμε πως με την υπάρχουσα κατάσταση, μεγάλη μερίδα διαιτητών αρχίζουν να απομακρύνονται γενικός. Αρχίζουν να χάνονται. Με τις νέες φουρνιές διαιτητών βγαλμένοι των σχολών, δε μπορεί να βγαίνουν τα πολλά δύσκολα παιχνίδια.

Δε βγαίνουν τα πρωταθλήματα έτσι. Ας κλείσουμε τα μάτια μας όλοι και να φανταστούμε ορισμένα πράγματα. Ενιαία πορεία ΕΠΣΗ και ΣΔΠΗ. Με έναν Μιχάλη Κουκουλάκη στις θέσεις που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια… πόσα πράγματα περισσότερα θα μπορούσαμε να καταφέρνουμε;  

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ…λοιπόν. Αυτό θέλουμε πάντα ως στήλη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Το ποδόσφαιρο μας να είναι ενιαίο και αδιαίρετο.  Ηράκλειο είμαστε βρε!!!

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook