Σούπερ Λιγκ – Μάπετ – Σόου ……

Αν κάποιος νιώθει μοναξιά, ανυπόφορη πλήξη και γενικά δεν την πολυπαλεύει που λέμε υπάρχει μία και μοναδική λύση. Το πρωτάθλημα της SUPERLEGAUE.Δεν ξέρω αν το έχουν στις ιατρικές τους συνταγές οι γιατροί για την καταπολέμηση αυτών των συμπτωμάτων αλλά εγώ θα τους το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Επίσης το ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν χρήσιμο ως επί το […]

Αν κάποιος νιώθει μοναξιά, ανυπόφορη πλήξη και γενικά δεν την πολυπαλεύει που λέμε υπάρχει μία και μοναδική λύση. Το πρωτάθλημα της SUPERLEGAUE.Δεν ξέρω αν το έχουν στις ιατρικές τους συνταγές οι γιατροί για την καταπολέμηση αυτών των συμπτωμάτων αλλά εγώ θα τους το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Επίσης το ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν χρήσιμο ως επί το πλείστον και για όλους όσοι πάσχουν από χρόνια αϋπνία γιατί είναι κάτι ματς που και ακόμα και αυτός που δεν μπορεί να κοιμηθεί, αν παρακολουθήσει το.. ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, μετά άνετα πέφτει…στην αγκαλιά του.. Μορφέα. Το καλύτερο γιατρικό λέμε τώρα. Δοκιμασμένη λύση γιατρέ μου….Τι χάπια και υπνοστεντόν …

Πάντως ειλικρινά με την SUPERLEAGUE δεν πλήττεις ποτέ…Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε.. Κάθε μέρα βιώνουμε και κάτι που είναι διαφορετικό από την προηγούμενη. Που ούτε το πιο ευφάνταστο μυαλό δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί. Μιλάμε για τρομερή έμπνευση. Και σου προκαλεί και τρελό γέλωτα  Είναι το ‘’ Σούπερ Λιγκ (Μάπετ) Σόου …Καθήστε αναπαυτικά, το σόου έχει ήδη αρχίσει…Σοοουυυυυυυύτ! Και μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Αν και  με αυτό το…Μάπα Σόου, για ποια νύστα μιλάμε ?

Κορυφαία στιγμή τρελού γέλιου σου προκαλεί το e-mail που έστειλε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης κ. Πανόπουλος στον υποψήφιο Ισπανό τεχνικό Θιγάντα για να..του την πει γιατί δεν του απάντησε εγκαίρως προκειμένου  να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας . Του έγραψε σε άπταιστα αγγλικά, μεταξύ άλλων χαριτωμένων,  το εξής αμίμητο …’’you take your toys and go play at another beach’’.Δηλαδή τα παιγνιδάκια σου και σε άλλη παραλία. Χαχαχαχαχ! Τι είπε ο άθρωπας? Ξεπέρασε και τον αυτό του με 4 ανακοινώσεις εν ώρα αγώνα κατά της διαιτησίας αλλά και τα όσα είχε πει για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Λαμπριάκο και το πακέτο τσιγάρο που κάνει σε κάθε ματς…

Μια ακόμα σπαρταριστή στιγμή μας προσέφερε ο κ. Τσακίρης που ήθελε να πουλήσει στον κ. Ψωμιάδη τον Πανιώνιο. Μα στον πιο επώνυμο…φίλαθλο της Καβάλας? Τον άνθρωπό που στο δωμάτιο του όταν ήταν μικρός είχε την αφίσα του Καραμπετάκη ( παλιός άσος της ομάδας ) ως φανατικός από μικρός οπαδός της Καβάλας? Τον άνθρωπο που καπνίζει πουράκλα και παίζει κομπολόϊ ατάραχος και του αρέσει τα λεφτά του αντί για τράπεζα να τα βάζει σε μαύρες σακούλες και σαμπανιέρες? Ε, όχι! Αυτά είδε και ο Παράσχος και έφυγε μέσα σε 8 μέρες από τον πάγκο του Πανιωνίου. Άλλωστε δεν είναι και ο πρώτος φέτος που φεύγει από τον πάγκο ελληνικής ομάδας . Πάμε ήδη για ρεκόρ.

Και μέσα σε όλα αυτά ακούς …Ο Γκμοχ, έστω και για ένα ματς, στον Παναθηναϊκό. Και….τρώς μια φλασιά και λες τι μέρα και τι χρονιά έχουμε ? Ξαναγυρίσαμε στα 80s? Λες να ξανακάνει την εμφάνιση του ο Στηβ Ντούζος και ο Σταμάτης Γαρδέλης ? Επιστροφή του ‘’Σαγώνια΄΄ στον πράσινο πάγκο μετά από το 1/4 του αιώνα.

Την ίδια ώρα που οι υπηρεσιακοί προπονητές Χάβος ( στον ΠΑΟΚ) , Μάντζιος ( στον Πανιώνιο) και Παπαδόπουλος ( στην Ξάνθη) πάνε από θετικό αποτέλεσμα σε θετικό οι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου μας αλληλοτσιμπιούνται και λένε.. ’’Λες να ‘ χουμε τον θησαυρό στα χέρια μας και άδικα ψάχνουμε σε κάτι Ιταλίες, Γερμανίες και Ισπανίες? Άλλωστε στην Ελλάδα ουδείς μονιμότερος του προσωρινού. Στην χώρα τίθεται υπό αμφισβήτηση άλλωστε κοτζάμ Κούπερ εκεί θα κολλήσουμε ? Εδώ ο Μπάγεβιτς τόσα χρόνια προπονούσε χωρίς δίπλωμα UEFA PRO και το ανακάλυψαν οι… άμπαλοι, οι Κύπριοι…Πλάκα με κάνετε ?

Φυσικά επειδή το ‘’SUPERLEGAUE SHOW’’έχει πολλά επεισόδια δεν θα μας χαλάσει την διάθεση μία…σκιά διεφθαρμένων , άκρως διεφθαρμένων , ύποπτων αγώνων , διατητών , παραγόντων και μάνατζερ που πλουτίζουν από το παράνομο τζόγο και άλλα τέτοια. Εδώ γεννήθηκε ένας νέος έρωτας κ.κ Μαρινάκη – Πατέρα με κουμπάρο τον κ. Αδαμίδη, θα ασχολούμεθα με αλλότρια? Και άσε να λέει ο Γκέκας ότι είναι άρρωστη η Εθνική μας. Όχι Φάνη μου ..αρρώστεια είναι η Εθνική . Και απευθύνεται σε άρρωστους. Όπως και όλο το άλλο  οικοδόμημα.

Οπότε συνεχίζουμε και πάμε στην υπόθεση Γκοβού που μάλλον ήρθε στην χώρα μας για το.. νέκταρ της επιτυχίας. Η΄ μάλλον για το.. ουϊσκι της επιτυχίας. Λεπτομέρειες. Keep Walking…Άλλωστε σου λέει και χάρη τους κάνω που παίζω μπάλα στην χώρα τους γιατί να μην τα τσούζω κάθε μέρα ? Εδώ ο Ηρακλής που χρωστάει και της ..Μιχαλούς θέλει να πάρει τον πανάκριβο Ροτέν.

Ευτυχώς που μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την ευχάριστη είδηση για το νέο γήπεδο της Λάρισας. Γιατί πέρα από την πλάκα αυτό το ..Σόου δεν αξίζει ούτε όταν είσαι μαζοχιστής να το παρακολουθείς. Αυτό το σύμπτωμα άλλωστε χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Γιατί αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν προλαβαίνεις να τα παρακολουθήσεις Ο θίασος πάντως είναι μοναδικός με συλλεκτικά κομμάτια .Αξίζουν το… χειροκρότημα μας πάντως γιατί οι πρωταγωνιστές του όλοι σε βοηθάνε να μην πλήξεις και να μην νιώσεις ποτέ ξανά  μοναξιά….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook