Κουπόνι με Σαμπιονά και κύπελλα……

Εμβόλιμη αγωνιστική στο Γαλλικό πρωτάθλημα που είναι το πλέον ανταγωνιστικό στην Ευρώπη. Για την 19η αγωνιστική το ντέρμπι της τέταρτης Λυών με την Οσερ το δίχως άλλο ξεχωρίζει. Πέρυσι 2-1. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο με τον άσο να βρίσκεται μόλις στο 1,40. Από τα άλλα ματς δύσκολη θα είναι η αποστολή της προτελευταίας […]

Εμβόλιμη αγωνιστική στο Γαλλικό πρωτάθλημα που είναι το πλέον ανταγωνιστικό στην Ευρώπη.

Για την 19η αγωνιστική το ντέρμπι της τέταρτης Λυών με την Οσερ το δίχως άλλο ξεχωρίζει. Πέρυσι 2-1. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο με τον άσο να βρίσκεται μόλις στο 1,40.

Από τα άλλα ματς δύσκολη θα είναι η αποστολή της προτελευταίας του πίνακα Λανς με την δυνατή Μπορντώ. Η νίκη των ‘’Γιρονδίνων’’ πληρώνει 1,50. Στο ματς Λιλ – Σεντ Ετιέν σημαντικό ρόλο θα παίξει η έδρα και η παράδοση που είναι υπέρ των ‘’Λιλουά’’.1,40 δίνει το 1, 3,50 το Χ και 6,75 το 2.

Για το κύπελλο Ισπανίας και την φάση των ‘’16’’  συνιστούμε σύνεση και να έχουμε στο μυαλό μας ότι ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος εκπλήξεων. Την Τετάρτη τα ματς Ατλέτικο Μ- Εσπανιόλ (  1,60 ο άσος , 3,30 το Χ και 4,50 το διπλό ) και Μπέτις – Χετάφε ( 2,20  η νίκη των γηπεδούχων, 3,20 η ισοπαλία και 2,65 η νίκη της Χετάφε) ξεχωρίζουν. Δύσκολες οι προβλέψεις.

Κύπελλα και στην Τουρκία, την Ολλανδία , την Γερμανία και το Βέλγιο  με 26 ματς στο κουπόνι της Τετάρτης.

  • Τρείς επιλογές μας χωρίς ρίσκο και μικρή απόδοση είναι ο άσος της Βόλφσμπουργκ με την Κότμπους (1,30), η νίκη της Βέστερλο με την Λιρς ( 1,50) και το over στο ματς Ρόντα –Αϊντχόφεν ( 1,50). Τολμηρό το Χ στο Ουτρέχτη – Φόλενταμ ( 4,50).
  • Καλά κέρδη και περισσότερες στοιχηματικές πληροφορίες και προτάσεις για το κουπόνι  στην ενότητα ‘’Athletic Bet’’  κάθε μέρα στην εκπομπή  ‘’Στο γήπεδο του Athletic’’ στον  Athletic Radio 104,2 από  18.00-20.00 αλλά και καθημερινά στην πρωϊνή αθλητική εκπομπή στις 7.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook