Το στοίχημα στο Νησί συνεχίζεται……

Η δράση στην Αγγλία ( κυρίως) συνεχίζεται και το κουπόνι της Τετάρτης μας προσφέρει ελκυστικές επιλογές. Η Γουϊγκαν δεν είναι το φαβορί κόντρα στην Αρσεναλ ( αλλά πέρυσι την νίκησε ) και το γνωρίζει καλά αλλά καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι Λονδρέζει προέρχονται από τον […]

Η δράση στην Αγγλία ( κυρίως) συνεχίζεται και το κουπόνι της Τετάρτης μας προσφέρει ελκυστικές επιλογές.

Η Γουϊγκαν δεν είναι το φαβορί κόντρα στην Αρσεναλ ( αλλά πέρυσι την νίκησε ) και το γνωρίζει καλά αλλά καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι Λονδρέζει προέρχονται από τον θριάμβο της Δευτέρας με 3-0 με αντίπαλο την Τσέλσι και έχουν βλέψεις για τίτλο παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Ο άσος είναι στο 6,00 , το Χ στο 3,75 και το διπλό στο 1,40 που είναι και πιθανότερο.Πέρυσι 3-2 υπέρ της Γουίγκαν.

Η Τσέλσι έχει 6 αγωνιστικές να γευτεί την χαρά της νίκης και θα ήθελε να ξεσπάσει στην Μπόλτον με την οποία έχει πελατειακή σχέση. Άσος ( 1,20 ) και over.

Δύσκολα τα φέρνει βόλτα φέτος η Λίβερπουλ και με αντίπαλο την Γούλβς δεν θα ήθελε να πάθει κάνα νέο κάζο. Στο 1,25 το 1, η ισοπαλία στο 4,50 και το 2 στο 8,00.

Κατά τα λοιπά υπάχρεουν στοιχηματικές επιλογές από την Πρέμιερ της Σκωτίας ( διπλό της Αμπερντιν κόντρα στην Χάμιλτον), το Βελγικό πρωτάθλημα ( εκτός έδρας νίκη της Αντερλεχτ επί της Κορτράίκ ) αλλά και ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

  • Συνολικά 17 αγώνες  στο κουπόνι της Τετάρτης και περισσότερη ανάλυση για τα ματς του στοιχήματος στην εκπομπή στο ”Γήπεδο του Αθλέτικ” εκτάκτως σήμερα ( Τετάρτη ) με τον Μανώλη Θέμελη από τις 18.00 έως τις 20.00 στον Athletic Radio 104,2.

Καλά κέρδη και Χρόνια Πολλά !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook