Βoxing Day και ματς σε Σκωτία αλλά και Βέλγιο…..

Χρόνια πολλά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία !! Μετά από την ραστώνη των δύο προηγούμενων μερών το κουπόνι επιστρέφει δυναμικά με ματς από την Boxing Day στην Αγγλία αλλά και την Σκωτία και το Βέλγιο. Στην 19η αγωνιστική στην Αγγλία στα ματς της Κυριακής υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Να υπενθυμίσουμε οτι οι Αγγλοι παραδοσιακά […]

Χρόνια πολλά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία !!

Μετά από την ραστώνη των δύο προηγούμενων μερών το κουπόνι επιστρέφει δυναμικά με ματς από την Boxing Day στην Αγγλία αλλά και την Σκωτία και το Βέλγιο.

Στην 19η αγωνιστική στην Αγγλία στα ματς της Κυριακής υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Να υπενθυμίσουμε οτι οι Αγγλοι παραδοσιακά έχουν έντονη αγωνιστική δραστηριότητα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά  με νέα αγωνιστική  την Τρίτη αλλά και τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα η γκρίνια από όλους να είναι έντονη.

  • Επίσης να σημειώσουμε οτι υπάρχουν πολλές αναβολές στις μικρότερες κατηγορίες, λόγω χιονιού, στην Αγγλία και άγνωστο είναι αν θα έχουμε και στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γ φιλοξενεί την Σάντερλαντ και είναι το φαβορί.1,20 δίνει μόνο ο άσος αλλά το over είναι πιθανότερο. Πέρυσι 2-2.

Η εκ των πρωτοπόρων Τότεναμ δίνει μία δύσκολη μάχη στο Μπέρμιγχαμ με αντίπαλο την Αστον Βίλα. Ο άσος είναι στο 2,80 και το Χ στο 3,25 ενώ το διπλό πληρώνει 2,10. Δύσκολο στοιχηματικά ματς με την πρόσφατη προΪστορία των ομάδων να έχει ποικιλία αποτελεσμάτων.

Από τα υπόλοιπα ματς της Κυριακής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Μπλάκπουλ με την Λίβερπουλ ( 1,65 το διπλό), της Φούλαμ με την Γουεστ Χαμ στην μάχη για την επιβίωση ( 1,85 το 1, 3,20 το Χ και 3,50 το 2) αλλά Νιουκαστλ με την Μάντσεστερ Σίτι που είναι ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα ( το διπλό πάντως δίνεται στο 2,05).

Στην Σκωτία η Σέλτικ είναι το φαβορί κόντρα στην Σεντ Τζόνσον με το over πιθανό ενώ και οι Ρέϊντζερς πάνε για το διπλό κόντρα στην Μαδέργουελ ( 1,45).

Στο Βέλγιο αν το επιτρέψει ο καιρός στο πρόγραμμα υπάρχουν ματς για την 21η αγωνιστική και ξεχωρίζει το ντέρμπι της Γάνδης με την Μπριζ . Το Χ δίνει 3,25.

Εν κατακλέιδι πιθανά στάνταρ ο άσος την Μάντσεστερ Γ κόντρα στην Σάντερλαντ με over, η νίκη της Εβερτον με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ ( 1,55) και το διπλό της Ζούλτε κόντρα στην Ουπεν στο Βέλγιο (2,25).

  • Καλά κέρδη σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία !!
  • Την Δευτέρα νεώτερα με το ντέρμπι της Αρσεναλ με την Τσέλσι.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook