Ποδαρικό με Ρέϊντζερς – Σέλτικ και όποιος αντέξει…..

Xρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους σας με υγεία ! ! Η πρώτη Κυριακή του 2011 περιλαμβάνει παιγνίδια παραδοσιακά από την Αγγλία και την Σκωτία, με το ντέρμπι Ρέϊντζερς – Σελτικ να δεσπόζει, αλλά και την Ισπανία. Ματς φωτιά το μεσημέρι της Κυριακής ( 14.45) στην Γλασκώβη με την Ρεϊντζερς να φιλοξενεί την Σέλτικ […]

Xρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους σας με υγεία ! !

Η πρώτη Κυριακή του 2011 περιλαμβάνει παιγνίδια παραδοσιακά από την Αγγλία και την Σκωτία, με το ντέρμπι Ρέϊντζερς – Σελτικ να δεσπόζει, αλλά και την Ισπανία.

Ματς φωτιά το μεσημέρι της Κυριακής ( 14.45) στην Γλασκώβη με την Ρεϊντζερς να φιλοξενεί την Σέλτικ στο ντέρμπι του θρησκευτικού μίσους στην Σκωτία. Έναν μόλις βαθμό πιο μπροστά στην βαθολογία είναι οι Κέλτες αλλά έχουν και δύο ματς περισσότερα. Ο άσος δίνει 1,85, το Χ 3,25 ενώ το 2 3,40. Πέρυσι μίλησε η έδρα (1-0, 2-1 ).

Στην Αγγλία, στα Κυριακάτικα ματς, η Τσέλσι είναι το φαβορί κόντρα στην Αστον Βίλα ( 1,20) και θέλει σκορ και θέαμα όπως και πέρυσι ( 7-1) ενώ η αναμέτρηση Γουϊγκαν  – Νιουκάστλ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ουρά . Οι ”ανθρακωρύχοι” είναι ψηλότερα στην βαθμολογία αλλά η οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές.  2,30 πληρώει το 1, 3,25 η ισοπαλία και 2,50 το 2.

Στην Ισπανία για την 17η Αγωνιστική και στα ματς της Κυριακής το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες Μπιλμπάο – Λα Κορούνια, Σεβίλλη – Οσασούνα και Βαλένθια – Εσπανιόλ. Στο ”Σαν Μαμές” η Αθλέτικ είναι δυνατή και το φαβορί κόντρα στην Ντεπορ ( 1,55). Στο ”Σαντσεθ Πινχουάν” η παράδοση είναι υπερ των Σεβιγιάνων  ( 1,55) ενώ στο ”Μετσάγια ” Βαλένθια και Εσπανιόλ θα αναμέτρηθούν σε μία μάχη ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα ( 1,55 ο άσος , 3,50 το Χ και 4,50 το 2). Τέλος η Μπαρτσελόνα θέλει ποδαρικό με μία νέα καλή εμφάνιση και άνετη νίκη επί της Λεβάντε ( 1,20).

  • Καλή Χρονιά , καλά κέρδη και το 2011 να είναι γεμάτο χαρές !! Καλή αθλητική Κυριακή !!
  • Επίσης , το κουπόνι τη Δευτέρας έχει πολλές επιλογές οπότε ετοιμαστείτε για αύριο να σας δώσουμε νέες προβλέψεις στο blog μας αλλά και στον Athletic Radio 104,2 στην πρωϊνή μας εκπομπή 7-8.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook