Συνεχίζεται η δράση σε Αγγλία και Ισπανία……

Καλή Χρονιά και καλά κέρδη σε όλους σας!! Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Αγγλίας και της Ισπανίας και την Δευτέρα ενώ από αύριο θα υπάρχει ξανά αγωνιστική δραστηριότητα στην χώρα μας. Στην Ισπανία συνεχίζεται η 17η αγωνιστική με το ματς Χετάφε – Ρεαλ να ξεχωρίζει. Η ομάδα του Μουρίνιο, που θέλει να αποκτήσει τον […]

Καλή Χρονιά και καλά κέρδη σε όλους σας!!

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Αγγλίας και της Ισπανίας και την Δευτέρα ενώ από αύριο θα υπάρχει ξανά αγωνιστική δραστηριότητα στην χώρα μας.

Στην Ισπανία συνεχίζεται η 17η αγωνιστική με το ματς Χετάφε – Ρεαλ να ξεχωρίζει. Η ομάδα του Μουρίνιο, που θέλει να αποκτήσει τον Φάνη Γκέκα, στο μίνι- Μαδριλένικο ντέρμπι είναι το φαβορί και η νίκη της δίνει μόλις 1,25. Η Χετάφε πάντως πάει καλά φέτος και μπορεί να κάνει την ζημιά. Πέρυσι 2-4.

Στα άλλα ματς η Ατλέτικο Μ. έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενη την Σανταντέρ ( 1,35) όπως και η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Αλμερία ( 1,30). Η Σαραγόσα καίγεται για την νίκη με αντίπαλο την Σοσιεδαδ. Ο άσος δίνει 2,15, το Χ 3,25 και το διπλό 2,65.

Στην Αγγλία υπάρχει δράση στις χαμηλότερες κατηγορίες (Τσάμπιονσιπ, Πρώτη, Δεύτερη και Κόνφερενς ) με πολλές επιλογές και δύσκολες προβλέψεις. Πάντως φαβορί είναι Μπράϊτον με την Λέιτον Οριεντ ( 1,50 ), η Σαουθάμπτον με την Εξετερ ( 1,50), Τζίλιγχαμ με την Στιβενέίτζ ( 1,95) και η Γουίμπλεντον με την Χέις( 1,25).

Επίσης στο κουπόνι υπάρχει ένα ματς από την Σκωτία με την Σεντ Μίρεν να φιλοξενεί την Κιλμάρνοκ με τον άσο να δίνει 2,40, το Χ 3,25 και το διπλό, που είναι και το πιθανότερο,  2,35.

Τέλος τα ματς από το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ μας αφήνουν αδιάφορους.

  • Καλά κέρδη και περισσότερα για το στοίχημα στην καθημερινή εκπομπή στο ”Γήπεδο του Αθλέτικ” 18.00-20.00 στον Athletic Radio 104,2 και στην ενότητα Athletic Bet με τον Μανώλη Θέμελη αλλά και στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8.
  • Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και κέρδη !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook