Ματσάρα Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι στο κουπόνι……

Καλή Χρονιά και καλά κέρδη σε όλους σας και Καλή Φώτιση να έχουμε όλοι αύριο !! Ματσάρα στην Αγγλική Πρέμιερ με την Αρσεναλ να φιλοξενεί στο ”Εμιρείτς” την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι κορυφής. Στο 1,85 βρίσκεται ο άσος, 3,20 πληρώνει το Χ και 3,40 η νίκη της Σίτι. Πέρυσι 0-0. Προτείνουμε over. Απο κει και […]

Καλή Χρονιά και καλά κέρδη σε όλους σας και Καλή Φώτιση να έχουμε όλοι αύριο !!

Ματσάρα στην Αγγλική Πρέμιερ με την Αρσεναλ να φιλοξενεί στο ”Εμιρείτς” την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι κορυφής. Στο 1,85 βρίσκεται ο άσος, 3,20 πληρώνει το Χ και 3,40 η νίκη της Σίτι. Πέρυσι 0-0. Προτείνουμε over.

Απο κει και πέρα στο Άστον Βίλα-Σάντερλαντ οι γηπεδούχοι πρέπει επιτέλους να επιστρέψουν στις νίκες γιατί κινδυνεύουν ( 2,00) , στο Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ οι φιλοξενούμενοι κάθε αγωνιστική είναι και καλύτεροι αλλά οι ”ανθρακωρύχοι” δαγκώνουν ( προτείνουμε Χ με απόδοση 3,20).

Η Τσέλσι είναι το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την ουραγό Γούλβς ( 1,35). Αμφίρροπο το ματς Εβερτον – Τότεναμ με τους Λονδρέζους πάντως να έρχονται από τρεις σερί νίκες. 2,45 ο άσος, 3,05 το Χ και 2,40 το διπλό. Δύσκολη έξοδος στο Μπλάκμπερν για την τραγική μακριά από το ”Ανφιλντ” Λίβερπουλ ( προτείνουμε over ). Eνώ τέλος, η Μπόλτον θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα την Γουϊγκαν ( 1,65).

  • Καλά κέρδη και περισσότερα για το στοίχημα στην καθημερινή εκπομπή στο ”Γήπεδο του Αθλέτικ” 18.00-20.00 στον Athletic Radio 104,2 και στην ενότητα Athletic Bet με τον Μανώλη Θέμελη αλλά και στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8 ΄΄Σπορ Τύπος” .
  • Αύριο των Φώτων καλή Φώτιση και καλά μυαλά σε όλους! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, κέρδη και καλή μπάλα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook