Σήμερα τα Φώτα με δράση από Ιταλία και Ισπανία……

Καλή Φώτιση σε όλους μας και Χρόνια Πολλά !! Οι γιορτές τελειώνουν αλλά η μπάλα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με δράση στο Καμπιονάτο και το Ισπανικό Κύπελλο. Σήμερα Πέμπτη 6-1-2011 θα γίνουν όλα τα ματς για την 18η αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Μίλαν αγωνίζεται στην Σαρδηνία με την Κάλιαρι με τους δύο […]

Καλή Φώτιση σε όλους μας και Χρόνια Πολλά !!

Οι γιορτές τελειώνουν αλλά η μπάλα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με δράση στο Καμπιονάτο και το Ισπανικό Κύπελλο.

Σήμερα Πέμπτη 6-1-2011 θα γίνουν όλα τα ματς για την 18η αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Η πρωτοπόρος Μίλαν αγωνίζεται στην Σαρδηνία με την Κάλιαρι με τους δύο τεχνικούς  ( Ντοναντόνι και Αλέγκρι να αντιμετωπίζουν τις ομάδες που υπηρέτησαν επι χρόνια). Το διπλό είναι πιθανό και βάσει της παράδοσης των ”ροσονέρι” και δίνει 1,75. Δεν παίζει ο τιμωρημένος Ιμπραϊμοβιτς.

Ο Λεονάρντο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ιντερ με αντίπαλο στο Μιλάνο την τρίτη του πίνακα Νάπολι.1,70 ο άσος, 3,20 το Χ και 4,00 το διπλό. Πέρυσι 3-1.

Στα άλλα ματς η Γιουβέντους είναι το φαβορί κόντρα στην Πάρμα ( 1,35), η Παλέρμο με την Σαμπντόρια ( 1,80) και η Λέτσε με την Μπάρι ( 2,10) στο ντέρμπι της Απούλια.

Στο Ισπανικό κύπελλο τον πρώτο λόγο για πρόκριση  μετά και τα πρώτα παιγνίδια έχουν οι Χετάφε κόντρα στην Μπέτις ( είχε νικήσει 2-1) με τον άσο να δίνει 1,65 και Μαγιόρκα με την Αλμερία ( 1,65).

Αμφίρροπο τοματς Βιγιαρεάλ-Βαλένθια (0-0 ) με την νίκη των γηπεδούχων να πληρώνει 2,05, η ισοπαλία 3,10 και το διπλό 3,00. Χωρίς φαβορί και το ματς  Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1) με τον άσο στο 2,20 , το Χ στο 3,20 και το 2 στο 2,60.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2  στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄΄Σπορ Τύπος» .
  • Καλά κέρδη και Χρόνια Πολλά !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook