Φτωχό το κουπόνι της Παρασκευής……

Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους Γιάννηδες και τις Γιάννες που γιορτάζουν σήμερα !! Οι γιορτές τελειώνουν αλλά η μπάλα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο!! Φτωχό το κουπόνι όμως της Παρασκευής με μόλις τέσσερις αναμετρήσεις!! Συγκεκριμένα για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας η εκ των ουραγών Φροζινόνε καίγεται για την νίκη και […]

  • Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους Γιάννηδες και τις Γιάννες που γιορτάζουν σήμερα !!

Οι γιορτές τελειώνουν αλλά η μπάλα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο!!

Φτωχό το κουπόνι όμως της Παρασκευής με μόλις τέσσερις αναμετρήσεις!!

Συγκεκριμένα για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας η εκ των ουραγών Φροζινόνε καίγεται για την νίκη και φιλοξενεί την έκτη στην βαθμολογία Λιβόρνο σε ένα αμφίρροπο ματς. Ο άσος δίνει 2,75, το Χ 2,80 και το 2 βρίσκεται στο 2,30. Προτείνουμε under.

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας η Βιγιαρεάλ Β΄ υποδέχεται την Γρανάδα. Ο άσος δίνει 2,25, η ισοπαλία 3,10 και το διπλό 2,60.Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται φέτος ισοδύναμες αλλά η Γρανάδα δεν είναι καλή εκτός έδρας. Προτείνουμε άσο.

Τα ευρωπαϊκά ματς κλείνουν με την αναμέτρηση για την Πορτογαλία της προτελευταίας Πορτιμονένσε με την ακριβώς από πάνω της Σετούμπαλ στη μάχη για την επιβίωση. 2,20 η νίκη των γηπεδούχων, 3,00 το Χ και 2,70 το διπλό. Το Χ πιθανό.

Το τέταρτο παιγνίδι μας έρχεται από το Μεξικό όπου η Νεκάξα είναι το φαβορί κόντρα στην Τζαγκουάρες ( 1,95).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2  το Σαββατοκύριακο με τις εκπομπές ”Athletic Live”  το μεσημέρι αλλά και στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ”Σπορ Τύπος” κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ”Γήπεδο του Αθλέτικ”  18.00-20.00 με το ”Athletic Bet”.
  • Καλά κέρδη !!  Κρατήστε δυνάμεις γιατί έρχεται κουπόνι – σεντόνι το Σ/Κ !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook