Φαβορί η Μπαρτσελόνα στο ”Ριαθόρ”……..

Πλούσιο κουπόνι το Σάββατο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης!! Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για την 18η αγωνιστική ξεχωρίζει το ματς Λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα στο Ριαθόρ. Ο άσος δίνει 10,00, το Χ 5,50 ενώ το πιθανό διπλό 1,15. Πέρυσι 1-3. Στα άλλα ματς του Ισπανικού πρωταθλήματος το Σάββατο η Σοσιεδάδ έρχεται […]

Πλούσιο κουπόνι το Σάββατο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης!!

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για την 18η αγωνιστική ξεχωρίζει το ματς Λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα στο Ριαθόρ. Ο άσος δίνει 10,00, το Χ 5,50 ενώ το πιθανό διπλό 1,15. Πέρυσι 1-3.
Στα άλλα ματς του Ισπανικού πρωταθλήματος το Σάββατο η Σοσιεδάδ έρχεται από σερί 3 ηττών και φιλοξενεί την απογοητευτική φέτος Σεββίλη. 3,25 πληρώνει το πιθανό Χ. Δύσκολη έξοδος για την Μπιλμπάο που αγωνίζεται στην Μάλαγα όπου η πρόσφατη προϊστορία δείχνει Χ ( 3,20).

Απο τα άλλα πρωταθλήματα και τα ματς του Σαββάτου δεν υπάρχει κάτι σημαντικό , αφού η Γερμανία έχει διακοπή, η Ιταλία έχει αγώνες την Κυριακή, στην Γαλλία υπάρχει κύπελλο, ενώ στην Αγγλία διεξάγονται αγώνες για την τρίτη φάση του κυπέλλου, οπότε θα δώσουμε βαρύτητα στα πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Προτείνουμε τον άσο στο Τρανμιρ – Γουόλσολ ( 1,90) για την Α΄Αγγλίας και τον άσο στο Σριούσμπερι – Μόρκαν (1,70) για την Β΄. Επίσης το over στο Ντάγκεναμ – Ροτσνέϊλ ( Α΄Αγγλίας ) αλλά και το διπλό στο Μπαθ – Λούτον ( 1,60) για την Κόνφερενς.

Καλά κέρδη και προσοχή γιατί οι προβλέψεις είναι δύσκολες στα Κύπελλα και τις χαμηλότερες κατηγορίες.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2  το μεσημέρι του Σαββάτου 14.00-18.00 και της Κυριακής 15.00-19.00 με τις εκπομπές ”Athletic Live” .
  • Αύριο, Κυριακή, που υπάρχει και το ντέρμπι για το Κύπελλο Αγγλίας Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ, περισσότερες προβλέψεις για το στοίχημα στο μπλογκ μας!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook