Μεγάλο ματς για το κύπελλο Αγγλίας στο κουπόνι της Κυριακής…..

Ορυμαγδός από αγώνες στο κουπόνι της Κυριακής με το ντέρμπι για το κύπελλο της Αγγλίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ να ξεχωρίζει το δίχως άλλο. Τρίτος γύρος στο F.A Cup με την Γιουναϊτεντ να υποδέχεται την αδύναμη φέτος Λίβερπουλ η οποία όμως θέλει να ανέβει ψυχολογικά,  με τον Νταγκλις νέο τεχνικό, και μία πρόκριση […]

Ορυμαγδός από αγώνες στο κουπόνι της Κυριακής με το ντέρμπι για το κύπελλο της Αγγλίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ να ξεχωρίζει το δίχως άλλο.

Τρίτος γύρος στο F.A Cup με την Γιουναϊτεντ να υποδέχεται την αδύναμη φέτος Λίβερπουλ η οποία όμως θέλει να ανέβει ψυχολογικά,  με τον Νταγκλις νέο τεχνικό, και μία πρόκριση της στο ”Ολντ Τράφορντ” θα ήταν το καλύτερο φάρμακο. 1,50 δίνει ο άσος, 3,60 το Χ και 5,20 το διπλό. Για όσους αβίαστα ποντάρουν στους γηπεδούχους να τους υπενθυμίσουμε οτι πρόκειται για αγώνα κυπέλλου όπου οι προβλέψεις είναι δύσκολες και όχι ασφαλείς.

Για την 19η αγωνιστική του Καμπιονάτο η τρίτη της βαθμολογίας Νάπολι υποδέχται την πέμπτη Γιουβέντους στο μεγάλο καυτό ντέρμπι της αγωνιστικής. Η νίκη των γηπεδούχων δίνει 2,05, το Χ 3,00 και το διπλό 3,20. Πέρυσι 3-1.

Σημαντικό και το ματς της Ιντερ με την Κατάνια με το διπλό των ”νερατζούρι” να πληρώνει 1,70 και να είναι το πιο πιθανό. Προτείνουμε άσος και over.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση Σαμπντόρια – Ρόμα ( 2,95 ο άσος, 2,95 το Χ και 2,20 το διπλό )   ενώ φαβορί για νίκη είναι η Φιορεντίνα υποδεχόμενη την προτελευταία Μπρέσια (1,40) .

Για την Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρεάλ Μ. έχει τον πρώτο λόγο στο ”Μπερναμπέου” κόντρα στην Βιγιαρεάλ (1,20) ενώ προτείνουμε το over στο ματς Μαγιόρκα – Αλμερία.

Από τα άλλα ματς του κουπονιού θα προτείναμε τον άσο στο ματς Εσπανιόλ – Σαραγόσα ( 1,70), το διπλό της Μπενφίκα με την Λεϊρία ( 1,55) , την νίκη των γηπεδούχων στο Μίλαν – Ουντινέζε ( 1,35 ) και τον άσο στο Τότεναμ – Τσάρλτον( 1,25).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2  το μεσημέρι της Κυριακής 15.00-19.00 με τις εκπομπή Athletic Live.
  • Kαλά κέρδη σε όλους και καλή μπαλά !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook