Δεν είναι ελκυστικό το κουπόνι της Τρίτης…..

Δεκαπέντε αγώνες περιλαμβάνει το μενού στο κουπόνι της Τρίτης το οποίο πάντως και πάλι δεν είναι ελκυστικό. Δύο ματς από το Ασιατικό Κύπελλο σήμερα Τρίτη,  όπου το ματς- φωτιά Ιράκ – Ιράν ξεχωρίζει. 2,90 η νίκη του Ιρακ  , το Χ πληρώνει 3,10 ενώ η νίκη του Ιραν δίνει 2,05. Στο άλλο ματς η Β. […]

Δεκαπέντε αγώνες περιλαμβάνει το μενού στο κουπόνι της Τρίτης το οποίο πάντως και πάλι δεν είναι ελκυστικό.

Δύο ματς από το Ασιατικό Κύπελλο σήμερα Τρίτη,  όπου το ματς- φωτιά Ιράκ – Ιράν ξεχωρίζει. 2,90 η νίκη του Ιρακ  , το Χ πληρώνει 3,10 ενώ η νίκη του Ιραν δίνει 2,05. Στο άλλο ματς η Β. Κορέα αγωνίζεται μετα Η.Α.Εμιράτα. Στο 2,05 η νίκη της Β.Κορέας, η ισοπαλία δίνει 3,00 και η νίκη των Η.Α.Ε επίσης  3,00. Δύσκολες προβλέψεις σε μία άγνωστη σε πολλούς μας διοργάνωση.

Στο κουπόνι μας ακόμα υπάρχουν αγώνες από το κύπελλο και τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και ένα ματς από το κύπελλο Σκωτίας.

Προτείνουμε την νίκη της Γουϊκομ επί της Χερεφορντ για το F.A Cup ( 1,55), τον άσο της Πιτέρμπορο επί της Μπρένφορντ ( για την Α΄Αγγλίας, 1,90) και το διπλό της Ρόδεραμ επί της Στόκπορτ ( Β΄Αγγλίας, 1,75).

  • Καλά κέρδη και υπομονή γιατί έρχονται κουπόνια- σεντόνια με πολλά ματς και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄΄Σπορ Τύπος΄΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook