Ματς για όλα τα γούστα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι……

Με 15 παιγνίδια μας κάνει παρέα το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης ( 12-1-2011) . Ματς για κάθε γούστο. Δύο αναμετρήσεις από το Ασιατικό Κύπελλο, αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας, ματς από το κύπελλο Ιταλίας και  αγώνες από τα κύπελλα Τουρκίας αλλά και Πορτογαλίας. Επίσης στο κουπόνι υπάρχει το ματς Μπλάκπουλ – Λίβερπουλ για την Πρέμιερ […]

Με 15 παιγνίδια μας κάνει παρέα το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης ( 12-1-2011) . Ματς για κάθε γούστο. Δύο αναμετρήσεις από το Ασιατικό Κύπελλο, αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας, ματς από το κύπελλο Ιταλίας και  αγώνες από τα κύπελλα Τουρκίας αλλά και Πορτογαλίας.

Επίσης στο κουπόνι υπάρχει το ματς Μπλάκπουλ – Λίβερπουλ για την Πρέμιερ της Αγγλίας  όπου οι φιλοξενούμενοι με τον Νταγκλις στον πάγκο θέλουν και μπορούν να το πάρουν. Θα λείψει ο Τζέραρντ. Προτείνουμε διπλό με απόδοση 1,85.

Για το Κύπελλο Ισπανίας και την προημιτελική φάση του η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Σεβίλλη με τον άσο να δίνει 1,80, το Χ 3,25  και το διπλό 3,65. Δύσκολο ματς αλλά η έδρα έχει τον πρώτο λόγο. Στο άλλο ματς του θεσμού η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί υπόδεχόμενη την Μπέτις ( 1,30).

Για το κύπελλο Ιταλίας και την φάση των ”16” η Παλέρμο έχει το προβάδισμα στις προτιμήσεις μας με αντίπαλο την Κιέβο ( 1,55) ενώ η Ιντερ με τον Λεονάρντο στον πάγκο έχει 2/2 και με αντίπαλο την Τζένοα μπορεί να πάρει την πρόκριση. Σήμερα προτείνουμε άσο ( 1,45) και over.

Τέλος για το Ασιατικό κύπελλο στο Κατάρ  το Ουζμπεκιστάν αγωνίζεται με το Κουβεϊτ ( 1,95 η νίκη των Ουζμπέκων, 3,10 η ισοπαλία και 3,15 η νίκη του Κουβείτ). Το άλλο ματς είναι Κίνα – Κατάρ ( 2,40 το 1 , 3,10 το Χ και 2,40 το 2 ).  Δύσκολες προβλέψεις σε μία άγνωστη σε πολλούς μας διοργάνωση.

  • Καλά κέρδη και τα ξαναλέμε αύριο στο μπλογκ μας για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄΄Σπορ Τύπος΄΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook